Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
miraclum
Gazdagon pigmentált, intenzív színű szemkihúzó tus rugalmas, jólképzett heggyel. Nem morzsolódik, hosszan tartó. Könnyen felhordható lágy textúrájú.
2015.05.18. 03:56
A midnight árnyalat van meg, ez egy majdnem fekete, pontosabban kékes-fekete árnyalat. Jó választás lehet azoknak, akik vágynak egy kis változatosságra, és unják az állandó fekete tust, de azért maradnának a klasszikus hatásnál. Van amikor szinte feketének tűnik, leginkább csak természetes fényben látszik a indigókékes beütése. Az ecsete vékony, könnyű vele dolgozni. A tartóssága nem a legtökéletesebb, mondjuk 4- 5 órát bír kenődés nélkül.
2014.11.09. 14:05
Nekem fekete van, az enyémnek se ilyen a csomagolása...Az ecsetét utálom, túl vékony...bár könnyen használható, én a vastagabb tus vonalakat szeretem, és ezzel kb lehetetlen olyat húzni...Nagyon olcsó, a termék állaga nagyon jó, külső hatások nélkül, alappal egészen tartós...(4-5 órát kibír, aztán lemorzsolódik). Gyorsan szárad, nem nagyon gyűlik be a szemredőkbe...háát...nem tudom...igazából szívem szerint négy csillagot adnék neki, mert nagyon jó termék ennyi pénzért, de sajnos amire nekem kéne, arra konkrétan nem tudom használni, így egyelőre három csillag - ha véletlenül megszeretem a vékony tusvonalakat, felpontozom...
2013.10.20. 13:35
Könnyű használni, tartós. A színéért nagyon odavagyok (Coffee van meg), külön tetszik hogy valóban kávébarna tehát egy rétegben sötétbarna több rétegben inkább fekete, de még a színátmenet is megoldható.
2013.09.11. 10:31
Nekem egy sötétkék szín van meg belőle. Kicsit vastagnak találom az ecsetet, de ennyi pénzért tökéletes. Most majd egy fekete szín következik belőle.. :)
2013.04.17. 11:23
Nagyon jó kis tus szinte ingyen... Eleinte nem volt valami szép, aztán eszembe jutott, hogy itt olvastam, hogy nem szabad lehúzni a felesleget a szélén, azóta tökéletes.
2013.01.30. 19:25
könnyű vele dolgozni, tehát jó az ecsete, megfelelő a vastagsága és eléggé kézreáll. Nem irritálja a szemet. Tartós, nem kopik, emellett könnyű lemosni. A pigmentáltságában van némi kivetnivaló, de szépen lehet építgetni. A barna (Coffee) árnyalatot vettem meg, amivel egy baj van, hogy nem barna :D full fekete...395 Ft-ért elég jó vételnek tartom, de mivel kimondottan egy középbarna színt kerestem, ezért nekem kicsit csalódás. 4 csillag.