Hajápolók

IzabellaRita

Száraz, göndör hajra

Kiszerelés: 250 ml

2014.12.03. 08:39

A vörös változatát használtam. Soha nem találkoztam jobb balzsammal!!! A nyomába nem érnek a méregdrága kencék. Selymes, puha lett tőle a hajam, és a festett vörös színét élénkítette is. És mindezt nagyjából 200 ft körüli árért. Vicc de egy "egyforintos" boltban lehetett kapni. Ennek már vagy három éve. Sajnos azóta sehol nem találom ezt a csodaszert. Ha rálelnék valahol egy raklappal vennék belőle az biztos! Az a gyanúm, hogy a hihetetlenül alacsony ára miatt száműzték a polcokról. Teszem hozzá, hogy én gondolkodás nélkül megvenném sokkal többért is. Nagyon haragszom amiért már sehol nem lehet kapni.

2014.06.09. 16:32

Mintába vásároltam meg, a sampon illata furcsa,de kellemes nem tudnám megmondani miaz,de azt tudom,hogy már éreztem valahol,jól habzik, az állaga picit folyós,de még is sűrű, nekem a sampon szárította a hajamat, a balzsam nagyon tetszik, az állaga krémes,és vannak benne kis ezüst csíkocskák,amik eltűnnek,ha a hajadra kened ilyet még nem láttam.:) Amit a sampon okozott szárazságot azt a balzsam teljesen eltüntette,utána is szép fényes,puha,illatos hajam van. Én nagyon kedvelem,teljesen megéri az árát,újra fogom venni.

2014.01.02. 22:00

Mivel van egy u.ilyen termék leírom ide is ugyanaztAmit ígér: Száraz,nedvességhiányos hajra.Regenerálja a sérült hajat. Rizsfehérje kivonat segítségével kondicionálja, szőlőkivonat tartalmánál fogva pedig védi a hajat. Hagyja hatni 5 percig!Nos akárhogy is kerestem a neten ezt a balzsamot sehol sem találtam nagy kiszerelésben,ma vettem egy 2x20ml "mintát" amit ma este el is használtam. 99ftért vettem,A sampon: Illata nagyon furcsa...és lényegében olyan,mint egy normális sampon:) Jól habzikA balzsam: Illata jobb volt,mint a samponé,állaga tetszett :) de puha lett tőle a hajam:) Hatásában nem bízok különösebben,de sosem lehet tudni!:))) Megláttam,olcsó volt,megvettem és reménykedem,hogy többet tud mint egy másik normális sampon és balzsam^^