Yolandaa
Egy nagy teljesítményű, mély kondicionáló hajmaszk, amely a különféle hajápolási problémákra koncentrál.
A kókuszolaj előnyei: Mélyen behatol, hogy kondicionálja és hidratálja a hajat és a fejbőrt. A hajat erős és selymesen simává, ragyogogóvá varázsolja.
2024.10.04. 08:46
Tápláló jó kókuszos illatú, hidratáló hatású! Puha lett tőle a hajam
2024.09.12. 04:50
először ezt a kis kiszerelést vettem meg próba céllal, de annyira jó volt már az első használat után, hogy megvettem belőle a tubusosat. nagyon széppé, puhává, könnyen kifésülhetősé teszi a hajam. biztosan újra fogom venni, ha elfogy.
2024.08.07. 10:12
Illata tökéletes, a hajam nagyon puha utána, én a rendes nagy kiszerelést vettem nem ezt az 1-2 használatosat, maximálisan megéri az árát.
2024.07.13. 20:31
10/10Puha, fényes haj, napokig tartó kókuszos illat.Könnyebben kimosható és jobb állagú, mint a többi difeel kondícionáló.Középhosszú hajon 4-5 alkalommal elég a kis kiszerelése.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.22. 09:41 - 2024.07.01. 04:39
Szerintem szuper. Szülés után eléggé megváltozott a hajam textúrája, sokkal sprődebb lett, hajlamos gubancolódni, nem marad egyenes, reggelre hullámosodó szénakazal. Ritkán vasaltam, elég volt beszárítani, de ha mégis vasaltam, akkor az úgy is maradt a következő hajmosásig. Na hát most nem. Rátaláltam egy szuper termékcsaládra, a problémát megolodotta, nagyon örültem, majd leálltak a gyártásával. 🥴 Kétségbeesetten próbálgattam ki mindent, de nem volt az igazi semmi. Ebből kifejezetten örültem a mininek, gondoltam, legalább nem marad a nyakamon egy századik cucc, ami nem jó, de ez naaaagyon jó! Ápolja, fényes tőle, és nem gubancolódik. Újra elég szépen beszárítani, és pár napig megvagyok. Most már elég hosszú a hajam, hátam közepéig ér, a fele ment rá 10 percig hajmosás után, törölközőszáraz hajra, nagyon szép lett tőle. Az illata két napig megmaradt, tényleg olyan mű kókuszos, de nem rossz egyáltalán. Fodrász után szokott ilyen szép maradni a hajam.