Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
inspiredina
Felfrissíti a fejbőrt és visszaállítja a sérült kutikulákat a hajban. Folligen Complex ™ formulája gazdag tápanyagokkal táplálja a fejbőrt és elősegíti az egészséges hajnövekedést. Tőzegvízzel készült formulája segíti a fejbőr pH egyensúlyának megtartását és megtisztítja azt a felesleges faggyútól. Klinikailag igazoltan segíti a károsodott haj protein újraépítését. Szilikonmentes formula.
2023.12.04. 12:17
Nagyon szeretem, a fejbőröm állapota végre helyreállt ezzel a samponnal. Kíméletesen tisztít, rajta szoktam hagyni a habot a hajamon pár percig, nem szárít, sőt alig kell hajbalzsam utána (vékonyszálú hajam van). Újravevős!
Utoljára szerkesztve: 2023.07.15. 07:14 - 2023.02.18. 06:29
Hajhullás mérséklésére kerestem megfelelő sampont, ez volt az egyik koreai termék amit kipróbáltam. Nagyon jól habzik és kellően krémes az állaga, szinte úgy éreztem, nem kell utána balzsam. Nagyon finom az illata, levendulás, de frissítő. Mivel többféle terméket is használtam erre a célra, nem tudom biztosan hogy ennek volt-e a legnagyobb hatása de a hajam kevésbé hullik, és a fejbőröm kevésbé zsírosodik. Azóta már kipróbltam a klasszikus verzióját ill a hozzá tartozó fejbőrradírt is. Az egyetlen problémám vele, hogy eléggé elnehezíti és lelapítja a hajam. Az ára eléggé borsos, de amúgy kiadós a kiszerelése, kevés is elég belőle egy-egy hajmosásra. A csomagolása is nagyon jó, pumpás, elegáns.