Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések

Glowbiotics Probiotic Hydraglow Cream Oil

4.3
Hozzáadva 2021.06.17.by

GulyDor

Ez a probiotikus hidratáló és ragyogásfokozó krémolaj andioxidánsokban gazdag, hidratálja és újjáépíti a bőrt az ún. Balancing Complex által. Egészséges ragyogást ad a bőrnek, láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat és javítja a bőrképet. Minden bőrtípusra ajánlott, de leginkább ezeken a bőrproblémákon segít: aknés bőr, a hormonális változások miatt pattanásos és száraz bőr, ösztrogénhiányos bőr, rozaceás és kipirosodó bőr, laza vagy a naptól idősödött bőr.

Hatóanyagok:

• 3% PDB-k (Probiotikum: Lactococcus fermentátum lizát): Csökkenti a gyulladást és a bőrpírt / stimulálja a kollagént és elasztint / védőpajzsot képez és erősíti a bőr saját regeneráló képességét. Összetevői:
    • 2% SymGlucan (prebiotikum): Fokozza a probiotikumok tevékenységét / hidratál / feszesít / javítja az elaszticitást.
    • 2% Superox-C (antioxidáns): Kakaduszilva (C-vitamin) Visszafordítja a szabad gyökök okozta károkat / ránctalanít / fokozza a hidratáltságot és ragyogást.
    • ProNew (Lactococcus fermentátum lizát): probiotikum, stimulálja a bőr megújító folyamatait, javítja a bőr minőségét.
  • Fényvisszaverő komplex: fényt visszaverő ásványok elegye. Összetevői:
    • Mica: természetes összetevő, mely egészséges ragyogást biztosit, nem irritál, és nyugtat.
    • Titánium-dioxid: Nem irritáló védelmet ad.
    • Vas-oxid: Kiegyenlíti a bőrtónust.
  • Sheavaj (Butyrospermum Parkii): megőrzi a bőr lipid rétegét, emellett hidratál, puhít és nyugtat.
  • Tátorján mag olaja (Crambe Abyssinica): növényi alapú, bőrbarát olaj, mely omega-9 telítetlen zsírsavakban gazdag. Harcol az oxidatív stressz ellen, egészséges bőrtónust, textúrát ad.
  • Indufence (vízi hídőr, Alisma Plantago Aquatica kivonat) : tiszta alizma peptidekben gazdag, aktiválja és optimalizálja a bőr természetes immunfunkcióit, hasonlóan a probiotikumokhoz, és természetesen nem okoz gyulladást.
21 100 Ft-tól

2021.11.07. 08:34

Tesztelésre kaptam, amit nagyon köszönök. 🥰Sok összehasonlításom nincsen ehez hasonló termékekkel. Egyedül a REVOX JUST PEPTIDES 10% arcszérumot próbáltam arckrém alá,mikor az elfogyott jött ez. Magasan veri az előbb említett kencét. Az illata nekem nem jön be hal szagú. Próbáltam este és reggel is. Az állaga testesebb olaj számomra, rózsaszínes fényes csillogó lesz tőle az arcom, hamar beszívódik, nem hagy olajos ragacsos érzetet. Önmagában használva reggelre pihe puha az arcom, krém alá szintén. Nappalra smink alá is lehet használni nem fényesedik át, nincs szükségem primerre számomra ki is váltja, nem kukacoskodik, de este használom inkább szérumot akkor szoktam. Sminkre nem próbáltam(pedig azt írja úgy is lehet). 2 hónap esti használat után azt tudom mondani róla hogy1. Feltölti az arcom, meglepően egységes az arcképem. Kisebb ráncokat korrigálja.2. Október elején már szárazabb szokott lenni a bőröm, ennek tudom be hogy most semmi jele.3. Önmagában is használ, sőt 2x rá is szoliztam és nem égett le az arcom.4. A szem alatti karikákra, puffadásra is működik.Összességben ajánlom mindenkinek, számomra egy csodaszer, beváltja amit ígér. De persze nem próbáltam ehhez hasonló terméket. Az ára szerintem borsos, viszont több mint két hónapja használom és még van benne.Még egyszer köszönöm hogy kipróbálhattam egy ilyen kis remek és fancy terméket.

2021.10.10. 22:22

Tesztelésre kaptam én is, de nekem nagyon nem jött be sajnos :( Nagyon szép a csomagolása, igényes a pipettás megoldás, de nekem hatalmas gyulladt pattanások jöttek ki a fejemen akárhányszor használtam :( Valami nagyon nem tetszett benne a bőrömnek, nem is nyúltam hozzá többet a tesztelés után. Aznap puha volt a bőröm, másnap reggelre megijedtem magamtól. Így nekem csak 2* az is a szép csomagolása miatt.

Utoljára szerkesztve: 2021.08.17. 13:53 - 2021.08.17. 13:51

Szintén tesztelésre kaptam, ezúton is köszönöm a lehetőséget! :)A csomagolása nagyon szép, ez a pipettás megoldás pedig tényleg nagyon szuper, könnyen kezelhető, tiszta és pont elégséges mennyiségű jön belőle ami elég az egész arcra. Az illata semleges.A textúrája nagyon érdekes, nem találkoztam még hasonlóval, olajos, krémes, vizes, nagyon hamar beszívodik, nem hagy zavaró réteget az arcomon. Az egyetlen ami nem tetszik benne annyira azok a csillámok, amikkel utána tele van a kezem de legalább nagyon finomra őrölt és apró csillámok nem ilyen hatalmas, feltűnő fajta és ez szerintem szuper lesz télen majd smink alá a száraz bőrömre, nagyon várom a hideget, hogy rendes teljes sminket tudjak készíteni majd ami alá biztosan zseni lesz. Az arcom hirtelen nekem is kipirosodik tőle de ez egy fél perc alatt megszűnik. Pattanásom tényleg kevesebb van mióta használom, pont olyan időszakomban kaptam amikor nagyon küszködtem velük, a bőröm is szebb, puhább, az összkép is szebb miután felkenem, szépen ragyog és egységesebb az amúgy fakó arcbőröm. Nagyon tetszik eddig ez a krémolaj, nagyon szerencsés vagyok, hogy megismerhettem a márkát és alig várom a hideg idős tapasztalatokat ezzel a termékkel.

Utoljára szerkesztve: 2022.02.20. 11:39 - 2021.08.04. 08:40

Tesztelésre kaptam a terméket, amit ezúton is nagyon köszönök!Csodálatosan igényes a csomagolása és a pipettás megoldás külön zseniális.Valamiért egy teltebb, gazdagabb krémre számítottam, nekem kicsit híg, inkább esszencia, mint krém. A jelenleg használt hidratálóm nagyon magasra tette a lécet, mindent ehhez viszonyítok a kategóriában. Lassan két éve egy jól átgondolt rétegzős rutint alkalmazok, zömében koreai termékekkel, így a bőröm jelenlegi állapotán már nem tudom van e olyan termék, ami látványosan javítana. Azt gondolom kihoztam belőle, amit ki lehet hozni, így ha a Glowbiotics nem hoz látványos eredményt, azt nem rovom fel neki. Az eddigi használat alapján elmondhatom, hogy egy kellemes krém, gyorsan beszívódik, nem hagy zavaró réteget a bőrön, ad egy enyhe fényt is. Az "illata" számomra kellemetlen, de legalább nem erős, épp csak addig érezni amíg felkeni az ember.Ha a fentiekhez bármit hozzá tudok tenni érdemben a későbbiek során, akkor mindenképpen updatelek.Update:Lassan legyűrtem. Volt hogy hetekig nem is nyúltam hozzá. Nem mintha nem lenne jó termék, de az esti rutinomba nem illett, nappalra a hideg időszakban önmagában kevés volt, a testes hidratálóm és a szérumom közé meg feleslegesnek és soknak is éreztem volna. Így ez természetesen nem a termék hibája. Nagyon jó kis cucc, ha fele/harmad ennyibe kerülne, még el is gondolkodnék a beszerzésén, mert tavaszra/őszre viszont eszméletlen jó lehet primernek vagy akár még önmagában is. Ad egy szép egészséges fényt és hamvas rózsaszínes derengést az arcnak (és nem csak a csillámok miatt amit teljesen feleslegesnek, sőt zavarónak érzek, kicsit kommerszé teszi ezt az amúgy minőségi terméket). Viszont ezt az árat nekem nem éri meg messze sem, akármennyi csoda van benne a leírás alapján, olyan hatást nem produkált.Az üveg aljáról a krém kb ötödét már csak úgy tudtam kinyerni, hogy a tenyerembe öntöttem (szerencsére elég folyékony ehhez), a pipetta alkalmatlan arra, hogy a teljes mennyiséget azzal szívjuk ki.

2021.07.27. 19:26

Tesztelésre érkezett hozzám is. Köszönöm. Még csak pár napja használom, úgyhogy hosszú távú hatásáról nem tudok beszámolni. Gyorsan beszívódik. Hagy egy fényes réteget felkenés után. Nekem ez nem probléma, mivel száraz és fakó a bőröm, még jól is jön. Zsíros bőrűeknek ez nem biztos, hogy tetszeni fog. Nem irritálta a bőrömet. Sminkelni is jól lehet rá.

2021.07.27. 11:29

Szintén tesztelésre kaptam a krémolajat, köszönöm szépen a lehetőséget. :)Állagra nagyon kellemes, eléggé folyékony, a pipettás kiszerelés módja számomra új, ilyennel még nem találkoztam, de működik, nem pancsolom szét. Igazán nem tudom mit kellene éreznem, vagy milyen hatást kellene várnom. Én eddig reggelente használtam, beszívódik rendesen, hagy egy kis csillámosságot maga után és talán egy kis rózsaszínes árnyalatot. Van egy jellegzetes talán fémes illata is. Eddig inkább tetszik, mint nem, de el fogom használni az üvegcsét és visszatérek update-elni.