Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

4.2
Hozzáadva 2017.02.17.by

Luna1024

60 db

30 pár hidratáló hatású, zselés állagú szemtapaszt tartalmaz, amik intenzív táplálást biztosítanak a szemkörnyék érzékeny és vékony bőre számára.

A termék összetevői között található rubin és bolgár rózsa gondoskodnak arról, hogy a szemkörnyék bőre ragyogó és tiszta legyen. A rubinpor-tartalom segít a fiatalos és egészséges bőr megtartásában, míg a vitaminokban gazdag rózsavíz hidratálja a bőrt, és segít az egységes, üde és tiszta bőrtónus fenntartásában.

$13-tól

2019.01.21. 12:31

Nagyon szerettem! Eleve nagy élmény használni, mert olyan esztétikus, rózsaszín, csillogós, és a csomagolás is szép. Heti egy-két használattal nagyon jól rendben tartotta a szemkörnyékem. Nem irritált, nem csípett, picit bizsergett, de ezt annak tudtam be, hogy a hűtőben tároltam, és általában jéghidegen került a szemem alá. Ár/érték arányban szerintem szuper, kb ugyanazt tudja, mint a drágább társai, csodát ugyanúgy nem tesz, és önmagában nyilván nem is elég, de egy megfelelő rutinba beillesztve azért javít az összképen. Miután elfogyott, egy ideig nem rendeltem, és észrevettem a hiányát, fáradtabb és fakóbb volt a bőr a szemem alatt. Most a lila társával próbálkozom, szeretem, hogy ezek a nagy adagok sokáig kitartanak. Ebayről rendeltem, gyorsan és rendben ideért.

2018.12.19. 06:02

Amikor fél áron lehetett megrendelni, lecsaptam rá, sajnos eszembe se jutott az alkohol...Egyébként meglepően szép, a doboz nagy és masszív, a hidrogél tapaszok halvány rózsaszín színűek arany csillámokkal.Enyhe rózsavíz illata van, igyekszem akkor használni amikor nem hámlasztok, mert feltéve enyhén bizserget, csipked, utána pedig lefagyasztja a szemkörnyéket. Teljesen okés, de nem csodaszer, nem vettem észre extra hatást.

2017.08.09. 13:39

A szemeim alá eddig semmilyen csodaszérum nem volt jó, mindegyik a kukában landolt, csípték a szememet és nem is használtak semmit. De megrendeltem ezt ebay-ről, és nagyon jó, teljesen beszívja a bőröm ezt a zselés krémet. Nem irritál, teszi a dolgát. Végre megtaláltam a tökéletes szemkörnyékápolót.

2017.03.17. 17:35

Még nem találtam meg az ideális szemránckrémet, mert minden irritál vagy éget, ezért arra gondoltam, teszek valami jót a szemem alatti karikákkal, ráncokkal és kipróbálom ezt a pakolást. Hát, sajnos ez is irritál kicsit, de nem annyira, mint az eddig próbált termékek, viszont gyönyörűen kisimítja a szem alatti területet és kellemes rózsás illata van. Engem kicsit zavar az érzés, hogy a szemem alatt van valami hosszabb ideig, de nagy pozitívuma, hogy nem csúszkál el, akkor sem, ha az ember tesz-vesz. Szóval szerintem jó termék, hasznos, négy csillagot biztosan megérdemel, de nem hiszem, hogy újra fogom rendelni. Inkább vadászom tovább a számomra ideális szemkörnyék-ápoló krém után...

2017.02.25. 15:15

Csak azért nem adok rá 5 csillagot, mert alkohol van venne. A hatása szuper. Tényleg simítja a ráncokat, igaz csak rövid időre. Engem nem éget, hanem inkább bizsergő, hideg, picit csipkedő érzés, de ez azért van , mert így működik. Kicsit felpöregeti a vérkeringést adott területen, ettől lesz friss a szemkörnyék. Irritálni soha nem irritált. Ha két naponta felteszem egész tűrhetőek a szarkalábaim :)

2017.02.24. 06:57

Égeti a szemkörnyékem, míg felteszem. Eleinte azonnal lekaptam, h én ezt nem, hát tuti a parfüm miatt. De aztán arra gondoltam, h hát drága volt ahhoz, h kidobjam, így hosszabb időre fenthagytam. Érdekes, h azt érzem h éget, de közben meg nem is pirosodik ki a bőröm(max minimálisan) s utána tényleg feszes a szemkörnyékem.. Nem tudom, mit gondoljak róla :S