Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Keren
Gazdag, nem habzó borotválkozó krém
Tele van természetes kondicionáló olajjal, shea vajjal, antioxidáns E és C vitaminokkal. 24 órán keresztül biztosítja a bőr hidratáltságát. Annyira erőteljes a hidratáló hatása, hogy akár száraz bőrön is alkalmazható. Segít megelőzni a sérüléseket.
2021.04.22. 10:33
Le volt értékelve a Rossmannban, olcsóbb volt, mint a saját márkás borotvazselék, így ezt vettem meg, próba-szerencse alapon.Abszolut jól működik, jól siklik rajta a borotva, puha, hidratált marad utána a bőr. A borotvát tényleg jobban ki kell pucolni utána, de ez legyen a legnagyobb baj. Egyáltalán nem hiányzik a habzás.
2020.09.16. 07:59
Szeretem az illatát és jól hidratál, örülök, hogy megvettem. Az egyetlen negatívum számomra, hogy nagyon eltömíti a borotvát, így kicsit hosszabb ideig tart a művelet.
2020.06.15. 23:02
Leárazva találtam az egyik Rossmannban és nagyon fura, hogy ilyen testápoló jellegű, de azt hiszem ebben rejlik az ő ereje. Tényleg 24 órán keresztül puha lett tőle a lábam, teljesen meglepődtem, mivel ezt még egy sima testápoló sem érte el eddig. Nagyon elégedett vagyok!
2018.05.06. 13:39
Az USA-ban kint töltött három hónapom alatt sikerült egy ilyen termékre ráakadni. Soha nem szoktam borotvahabot használni. De bevallom akkor így megtetszett az ötlet, hogy kipróbáljam egy ilyen fajtát. Mindig csak az eos ajakápolókról hallottam, de ott többféle termékkel találkoztam. Mondom adok neki egy esélyt. Hát hála az égnek hogy adtam :D nagyon szuper! Úgy siklik a borotva a lábamon mint a kés a vajon. Hoztam is haza belőle :D ha lehetne újravenném. Sajnos drogériában ( dm, rossmann) nem láttam :/ ami elég szomorú... Azért próbálkozom, hátha csak sikerül valahol beszerezni:)
2018.04.26. 11:55
Kellemes krém, az illata mindig friss, és az a legjobb benne, hogy "száraz " borotválásnál is ugyan olyan jól működik, talán kicsit jobban is.Ami pedig számomra külön plusz, hogy az elég érzékeny bőrömet egyáltalán nem irritálta, pedig már több nagyobb márka habját is kipróbáltam, és kivétel nélkül kipattogott a lábam mindegyiktől.Sajnos egyenlőre online lehet beszerezni, de ha lesz drogériában is, tuti újra fogom vásárolni.
2015.09.22. 05:00
Kellemes az illata finom friss:) Nagyon jó kis borotva krém, igaz a borotva gélek után kicsit furább, de utána hihetetlenül puha lesz a bőr! Imádom!! olyan, mintha testápolóval és balzsammal borotválkozna az ember... összegyűlik a borotvában nehezebb kimosni, mint a habot vagy a zselét, de nem számít ennyi belefér.