Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédővel
Lelőhely: Estée lauder szaküzlet, parfümériák

Estée Lauder Daywear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF15 kombinált bőrre

2.7
Hozzáadva 2017.08.06.by

Makk Zsuzsó

30 ml és 50 ml

Nagy teljesítményű intenzív hidratáló antioxidáns keverékkel megakadályozza a bőröregedés idő előtti jeleinek kialakulását és enyhíti a már látható jeleket. Fokozottan védi a bőrt a külső káros hatásoktól.

19 600 Ft-tól

2019.04.15. 11:36

Száraz bőr
Vízhiány

Többet ártott, minth használt. Elhasználtam belőle 15 milit, sokáig volt elég. Hidratáni nem igazán hidratált, és foltos lett tőle az arcom.

2018.11.28. 13:06

Kombinált bőr
Pattanások (acne)

Kellemes felkenni, és nagyon finom az illata is, olyan uborkás-friss, de ha ezt használom, délutánra nagyon fényesedik a bőröm. Nem mondom, hogy ettől, de ha már olajos bőrre van, akkor legalább mattíthatna egy kicsit jobban, mármint... ez egyáltalán nem mattít. Valószínűleg nem csak én nem szeretem annyira a látványt és az olajos bőr érzetét, de a bőröm sem szereti valamelyik összetevőjét, mert ettől estére pici kis puklik jelennek meg a homlokon tövében, az arcom körül és az államon.Noha elég jó áron volt a Douglasben, amikor megvettem, ennyiért és ettől a márkától azért többet várok. Egy csomó EL terméket nagyon szeretek, ez sajnos nekem nem vált be.

2018.01.31. 23:14

Kombinált bőr
Bőröregedés

Örök kedvencem ez a krém, az illatától egyenesen függő vagyok. Tökéletesen puha, selymes, egész nap tartó hidratált bőrképet ad. Egyetlen negatívum, hogy még ez a kombinált bőrre való változat is kicsit sokáig csillog. Ha nem alapozok rá, akkor ezt úgy oldom meg, hogy hozzákeverek egy kis primert, azzal szépen lemattul. Késő ősztől kora tavaszig nekem megteszi a 15-ös spf.