Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

3.7
Hozzáadva 2024.02.13.by

Borsolina

30 ml és 100 ml

A nagy teljesítményű formula 15 olyan aminosavat tartalmaz, amelyek természetes módon megtalálhatóak a bőr védőrétegében. Az aminosavakról ismert, hogy kiegyensúlyozzák és támogatják a bőr védekező képességét. Lemossa a sminket és a szennyeződéseket a bőr felszínéről, anélkül, hogy eltávolítaná vagy megzavarná a nedvességmegtartó védőréteget vagy a savköpenyt. Ez a kíméletes arctisztító még a tartósan sminket is eltávolítja. A bőrt puha, kényelmes és kiegyensúlyozott érzéssel hagyja - és felkészíti a következő formulákra.

4600 Ft és 15 300 Ft-tól

2025.03.20. 10:50

Életem legjobb arclemosoja a bőröm imádja , sokkal szebb a bőröm mióta használom.

2025.01.08. 14:10

(Ajándékba kaptam) Nekem a géles állaga tetszik, szerintem az illatával sincsen baj (de lehetne illatmentes ugye). Pici is elég belőle, könnyen habzik. Különöset én sem tapasztaltam, de nem is tudok rá rosszat mondani.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.24. 09:14 - 2024.08.25. 17:25

A gél illata enyhén kesernyés. Az átlátszó gél jól habzik, irritációt nem okozott. Magában maximum reggel használható, mert a sminket nem mossa le rendesen. Második lépésnek a bőrtisztításban megfelelhet. Az arcról nehezen lemosható, mintha egy csúszós réteg maradna a bőr felszínén. Nem használtam szívesen, csak azért kínlódtam vele, hogy elfogyjon, pénzt nem adnék érte.