Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
wdorika
Méregtelenítő éjszakai hidratlálókrém antioxidánsokkal minden bőrtípusra
2024.01.01. 16:15
Ajándékba kaptam az első szettem, azóta újrarendeltem. Kellemes állagú krém, én az illatával is ki vagyok békülve, könnyen eloszlatható és puhává varázsolja az arcomat. Az ára azért borsos, ha az ember nem fog ki valami csomag akciót, ezt leszámítva az egyik legjobb éjszakai hidratáló, amit valaha használtam.
2023.12.28. 16:04
Ennyiért túl parfümözött kevésbé hidratáló krémet venni pénzkidobás. Elérhető már kedvezőbb árú kellemesebb krém is.
Utoljára szerkesztve: 2023.01.27. 19:36 - 2023.01.27. 19:33
Imádom!! Így 30 fele elgondolkodtam, hogy kellene már egy jó kis éjszakai krémet is használnom. Szeretem a márkát és az itteni vélemények alapján döntöttem végül ennél a krémnél. Nagyon jó választás volt! Remek az illata és ugyan a tégelyből kivéve számomra kicsit testes az állaga, gyorsan és makulátlanul beszívódik. Nem tucsog, nincs zsíros hatása, végre egy tökéletes krém! :) Szinte kétszer annyit is felvesz az arcom belőle, mint a nappali krémeimből. Mondjuk ami érdekes, hogy a nappalra való ikonikus DayWear-t nem bírom mert valami kicsap benne, ezt és a matt verzióját annál jobban. Úgy érzem sokáig alap darab lesz a polcomon.
2021.10.31. 10:09
Éveken keresztül használtam ezt az arckrémet a nappali változatával (és a szemkörnyékápolójával) együtt.Több tégellyel elhasználtam ez idő alatt, számomra ez egy tökéletes krém volt, nehezen is váltottam, de a koromnál fogva úgy gondoltam nem ártana legalább éjszakára valami ránctalanító hatású krémet használni (41 vagyok).Nagyon finom, könnyed állagú, kellemes illatú, könnyedén szétoszlatható krém, amit azonnal beszippantott a bőröm és rögtön érezhető volt a hidratálás, finom puha lett tőle az arcom. Másnapra szépen kisimult a bőröm, sosem látszott nyúzottnak vagy fáradtnak, még egy átforgolódott éjszaka után sem. Tényleg nagyon szerettem, szerintem újra is fogom venni, ha ráunok a ránctalanító krémek használatára. :)
2021.01.18. 21:55
Hosszabb ideje használom ezt az éjszakai EL krémet és imádom! Gyorsan beszívódik és finom, bársonyosan puha lesz tőle az arcom. Reggel a nappali változatát használom + a szemránckrémet még pluszban.Én egyébként is EL párti vagyok, az összes sminktermékem mind Estee Lauder, szóval lehet, hogy elfogult vagyok, de én maximálisan meg vagyok vele elégedve.