Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
fringilla
Regeneráló szérum és hidratáló áttörést jelentő fúziója fekete turmalinnal és többszörösen szabadalmaztatott Contour Lifting technológiákkal.
Fiatalosabbá, feszesebbé és kontúrosabbá teszi a bőrt. A legkáprázatosabb öregedés-korrigáló eredményeket nyújtja. Regenerálja, feltölti a bőrt és helyreállítja annak energiával teli, ragyogó megjelenését.
2018.06.12. 10:15
7ml-es mintát kaptam, csak szemkörnyékre használom de kitart már több mint egy éve szinte mindennapi használat mellett. 28 éves vagyok és jópár évet simán letagadhatok, pedig száraz bőrű vagyok. Nem tudom, hogy ennek a csodaszernek köszönhetően -e , de szerintem igencsak hozzájárul, hogy ne jelenjenek meg új ráncocskák. Szeretem nagyon, meg is venném a teljes adagot ha mondjuk 30 ezer körül lenne. 70+ért sajnos nem mostanában fogok beruházni rá.
2016.10.08. 10:29
Nem is tudom hol kezdjem az értékelést... Talán ott, hogy egy tavaszi 2 termék megvásárlása utáni ajándéktáskás akció keretén belül jutottam hozzá a Re- Nutriv termékcsalád számos tagjához, köztük ehhez a krémhez is 15 millis kiszerelésben. Akkor egy gyors kipróbálás után félre is tettem az erős illata miatt, mert szinte csak illatmentes dolgokat használok már (egyedüli bűnöm a MAC Strobe primer, ami él nagyon erős a csábítás az újravételre). Pár napja kíváncsiságból rákerestem itt a véleményekre és az összetevőkre és akkor ugrottam egy hátraszaltót az árát meglátva! Ez komoly???? Hozzá vagyok már szokva a magasabb árcímkékhez de azért ez überbrutál, pláne megnézve az összetevőket: a lista felénél jelennek meg az igazi hatóanyagok (peptidek), addig a shevajak, szilikonok, növényi kivonatok tömkelege szerepel csak, illetve előkelő helyen van az illatanyag. Szóval miután az összetevő listától nem vagyok elragadtatva, felkenve mégis nagyon műkődik ez a kis kence. Nagyon gazdag, tömör állaga van, mégis egyből nyom nélkül beszívódik, hidratál, kisimít.Szerintem visszajövök még updatelni, egyelőre még magam sem tudom hogy mit gondoljak... Jó krém, de az ára és főleg az összetevőlista miatt ez most 4 csillag nekem.
2013.12.08. 11:04
Bizony: a krém extraszuper. Egyetlen hibája van: az ára. :-(
2013.10.11. 15:20
Az egyik netes rendelésemhez választottam ajándékba egy 5 ml próbát. Először a hideg által megviselt bőrömre kentem esténként, de ugyanolyan hatása volt, mint a sima Biotherm hidratálómnak, ami csak a hatodába kerül ehhez képest. Majd reggel kezdtem használni, így jobban bevált. Tovább hidratálta a bőröm, mint az előtte használt Paulás krém, és kellemesebb is volt a viselete.Azonban 300 eurót nem ér meg, vannak hasonló képességű krémek 50 - 100 euró között is.
2013.01.07. 21:11
Karácsonyra kaptam ajándékba egy 15 ml-es mintát. Nagyon meg vagyok elégedve vele, minden tekintetben (állaga jól kenhető, hamar felszívódik, nem zsírosít, nem hagy nyomot, nem ragad, hatékony, kellemes illatú, exkluzív csomagolású). Csodakrém. Kár, hogy nem fogom tudni újra venni az ára miatt.