Szemkrémek
Lelőhely: Estée lauder szaküzlet, parfümériák

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Eye Balm

Hozzáadva 2020.02.14.by

szeliger

A gazdagon tápláló szemkörnyékápoló balzsam látványosan feszesebbé és rugalmasabbá varázsolja a szem körüli bőrt, csökkenti a ráncok, karikák és duzzanatok láthatóságát és kiemeli a szemek ragyogását. A hatékony RevitaKey technológia és az exkluzív Moringa-kivonat fúziója maga a kulcs a fiatalos szemkörnyékhez.

22 900 Ft-tól

2022.02.28. 22:27

Kellemes érzetet hagy, tényleg táplál. Selymes lesz még a szemhéjam is. Viszont ár érték arányban nekem nem csodaszer.

2022.02.24. 20:32

Kellemes érzetű szemkörnyékápoló, csodát nem tesz, bár szerintem egyik sem....

2021.12.13. 11:20

Nem rossz termék, szépen hidratálja a szem körüli bőrt, kisimult kinézetet ad. A kedvenc szemkörnyékápolóm ettől sokkal jobb, de nem húzom le, mert tényleg nem rossz krém.

2021.11.21. 09:01

Nagyon jó termék! Érzékeny bőröm van, amit kicsit csíp de ennek ellenére kellemesen puha lesz a bőröm tőle. Annyira nem bántotta a szemem mint gondoltam, nálam ez már jó pont. Ha nem lenne iszonyatosan borsos ára, biztos hogy megvenném.

Utoljára szerkesztve: 2020.04.26. 16:29 - 2020.04.26. 16:27

Átlagos krém, semmi extra. Hidratáló hatása közepes, a reggeli alkalmazást követően estére már elég megviselődött a szemkörnyék bőre. Felvitel után viszonylag hamar beszívódik, a fölötte használt sminktermékeimmel nem veszett össze. Azonnali látványos hatása nincs, a reggeli felvitelt követően nem látom azt a gyors, frissítő hatást, amit sok más nappali, koffeines szemkörnyékápolónál már megtapasztaltam, pedig ez is tartalmaz valamennyi koffeint. Hosszú távon pedig pont olyan a bőr, mint pár héttel a használata előtt. Ha ajándékakcióban ismét hozzájutok, akkor elhasználom, "egynek jó" termék, de pénzt nem adnék érte.