Testápolók
Lelőhely: Patikák

Eucerin Allergy Protection After Sun Creme-Gel

Hozzáadva 2018.08.28.by

Ancico

A könnyû állagú krém-gél hűsíti és regenerálja a kiszáradt bőrt.

2021.06.30. 16:38

Gyógyszertárakban drágább, kb.7 ezerért sikerült a 200ml-es kiszereléshez hozzájutnom. Beváltotta amit ígér, szépen hűsíti a leégett bőrfelületet. Viszonylag hamar rendbe is tette azt, így nagyon elégedett vagyok vele. Az ára miatt online érdemesebb beszerezni, de biztos, hogy más olcsóbb kategóriájú termékek is ugyanilyen jók.

2018.08.27. 07:42

A nap allergiás 50-es naptejjel kaptam egy csomagolásban. Elilleg grátisz volt. Nekem bevált. Könnyű az állaga, nem maszatos, nem zsíros. Ajánlom. :)

2013.05.18. 17:58

Pár napja jól lepirult a vállam és a dekoltázsom, fürdés után ezt nyomták a kezembe, hogy próbáljam ki. Akkor vettük elő dobozból, elolvastam mennyi minden jót írnak a hatásáról, sőt még képekkel is szemléltették :-). Egyáltalán nincs gél állaga, nekem inkább olyan műanyag krémes volt az első benyomásom,ami az összetevőit látva nem csoda, felkenés után filmszerű réteget képez a bőrön, illata szerencsére nincs.Kellemetlen érzetet hagy a bőrön. Alig vártam másnap, hogy a gyógyszertári krémemmel orvosoljam a leégést. A 50-es napozóhoz adták ajándékba, szerencsére nem nekem. Engem nem győzött meg, pénzt nem adnék érte.

Utoljára szerkesztve: 2011.12.29. 18:47 - 2011.12.29. 18:43

Napozás után kellemesen megnyugtatja, hidratálja, hűsíti a bőrt. Lágy, könnyen kenhető, ami egy napégett bőrnél nem hátrány. Nekem nagyon bevált. Ajánlom mindenkinek.