Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Lelőhely: Patikák

Eucerin Sun Színezett Napozó Krém Arcra Ff50+

4.3
Hozzáadva 2016.06.13.by

henczi

Korszerű fényvédő arckrém színpigmentekkel, melyek egyenletes, természetes napbarnított hatást kölcsönöznek a bőrnek. A krém könnyű textúrája hosszan tartó matt megjelenést biztosít. Illatanyag- és parabenmentes. Nem mitesszerképző. Minden bőrtípushoz illik, különösen jól alkalmazható érzékeny bőrön.

2021.09.25. 07:14

Én is egy picit sötétnek találom. Használatkor összekevertem a 50-es színtelen párjával és úgy nagyon szép színe lett.

2021.01.11. 08:55

Picit sötét a színe, pedig nem vagyok hófehérke. Ezért csak 3 csillagot tudok adni rá.

2020.09.11. 11:34

Pár hónapja vettem.Kombinált bőröm van, -dehidratált is- néha 1-2 pattanás/akné kijön. Szerettem volna összekötni az alapozást a fényvédelemmel, azért esett a választásom erre a termékre. Igazából a színe az én esetemben nem nagyon üt el, téli időszakban túl sötét,de ha szoliba jársz, rendben van.(elvileg így is barnulsz,ha rajtad van ez) Sajnos nekem nap végére fénylik tőle a fejem, és előjön 1-1 pattanás is,remélem télen ez változni fog.

2019.06.30. 17:00

Ez egy szuper cucc!Olyan lesz az arcom tőle mintha egy finom púder réteg lenne rajta.Pcit sötét de úgyis napozáshoz használom...hamar beszívódik,nem zsíros,tengerparton napi 2x kenve is kellően véd.Klassz hogy pumpás,jól adagolható.Szerintem ár-érték arányban is nagyon jó.

2019.06.09. 22:57

Imádom! Enyhe-közepes fedése van, és púderrel szépen le lehet mattítani. Viszonylag hamar átfénylik, de a sok előnyét figyelembe véve ez könnyen megbocsátható (és egy kis púderrel orvosolható is).

2019.04.05. 06:59

Egyetlen gondom volt vele, mégpedig a színe. Sajnos túl sötét nekem, ezért kénytelen voltam a Catrice világosító cseppjeivel használni. Így pedig már a textúra valamennyire módosult és bár nem tudom, hogy emiatt, vagy maga a termék miatt de nekem nagyon hamar átfénylett, a púderezés ellenére is. Ha lesz világosabb árnyalatban lehet teszek vele még egy próbát, mert alapvetően a termék jó, nem okozott pattanásokat, szépen egységesítette az arcbőrt. Kb. fél évig volt elég ez a mennyiség napi használat mellett. Nekem a legszebb eredményt úgy adta, ha kézzel vittem fel mint egy arckrémet, majd miután beszívta az arcom a Sigma kabuki alapozó ecsetemmel még átsimogattam az arcomon. Kombinált bőrtípusnál inkább az őszi-téli időszakra tudom elképzelni. A magas faktorszám, a kedvező ár és a szép összetevők miatt kap 3 csillagot.