Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Tusfürdők
Testradírok
Lelőhely: Rossmann, online

Eveline Argán&Vanília Zuhanyzás Közbeni Testápoló Balzsam+Bőrradír

3.9
Hozzáadva 2015.10.12.by

calendula88

Hidratáló és regeneráló kezelés, normál és száraz bőrre

A Boost-NUTRITIVE ProComplex™ tisztítja a bőrt, gyengéden eltávolítva az elhalt felhámot, kisimít és táplál. A 3 természetes olaj, 7 növényi kivonat, hidratáló összetevők és vitaminok hatására a bőr rugalmas, kellemes tapintású és kivilágosított lesz.

Aktív összetevők: citrom kivonat, méz kivonat, vanília kivonat, urea, hialuronsav, shea vaj, vadrózsa kivonat, édesgyökér kivonat, argán olaj, kakaófa kivonat, szója olaj, édes mandula olaj, aloe kivonat, E-vitamin.

2018.09.29. 19:34

Nagyon jól radíroz és hidratál, az illata pedig csodálatos! Teljesen eltalálták az ízlésem ezzel a fincsi édes, vaníliás egyveleggel. Ráadásul nem csak a használatkor élvezheti az ember, mert nagyon sokáig megmarad a bőrön is az illata! Nagyon sajnáltam amikor elfogyott, főleg mert utána nem láttam többet a polcokon. Remélem, csak pillanatnyi hiány volt és újra tudom még vásárolni.

2018.04.13. 21:18

Nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem. A márka másik, pumpás zuhanyzás közbeni testápolóját szerettem volna kipróbálni, de úgy tűnik azt mostanában sehol sem lehet kapni, úgyhogy végül ezt vettem meg. Én sosem szerettem a bőrradírokat. Maga az érzés sem tetszik, ráadásul olvastam, hogy egyes tavakban milyen nagy koncentrációban jelen vannak ezek a kis műanyag szemcsék, szóval emiatt is jól elzárkóztam a bőrradírok használatától. Viszont. Ebbe a termékbe dióhéj port tettek, aminek nincs ilyen környezetszennyező hatása. Lusta vagyok rendes testápolókkal kenni magam, szerintem pont az ilyen embereknek találták ki a zuhanyzás közbeni testápolókat. Könnyen eloszlatható a bőrön, és zuhanyzás után egyáltalán nincs ragadós érzet, rögtön utána már lehet is öltözni. Az egyetlen dolog, amit nem annyira szeretek benne, hogy tényleg kell legalább 3 percet várnia megfelelő hidratáláshoz, és csak utána lehet lemosni (akkorra szoktam beiktatni pl az arclemosást, vagy akár a fogmosást). Azonban megéri a várakozást, hiszen utána annyira jó pihepuha lesz a bőröm, hogy előtte nem is gondoltam, hogy lehet ilyen :)Az illata, amikor először beleszagoltam, nem nagyon jött be, viszont a zuhanyzás után már egy nagyon kellemes kis édeskés, de egyáltalán nem erős illatot érzek magamon, ez viszont másnapra már elmúlik, szóval lehet, hogy érdemesebb lenne a reggeli zuhihoz használni.Még az áráról annyit, hogy eléggé eltérőeket láttam a különböző boltokban, és mivel úgy tűnik, hogy elég gyorsan fogy, így szerintem nem árt ezt figyelni. Egyébként hetente 1-2szer használom, így azért még jó pár hétig elég lesz.

2018.03.28. 18:40

Sosem történt velem ilyen még, de idő előtt megromlott... Amúgy használható, de ha nem romlott volna meg, akkor se venném újra.

2018.03.03. 22:09

Gyors megoldásnak nagyon jó, amikor nem akar az ember fürdés után még testápolózni is. Kellemes bőrérzetet hagy maga után, az illata sem rossz. Az összetevőiben szereplő piros pöttyök miatt, nálam 4 csillag.

2018.01.28. 10:10

Nekem nagyon puha lesz utána a bőröm és hidratált. Heti 1-2 alkalomra teljesen jó.

2018.01.25. 20:53

Hmm... zuhanyzás közbeni testápolónak vettem meg, igaz, figyelmetlen voltam, de így nekem meglepetés volt, hogy radíroz is. Radírnak jó. A testápoló hatása enyhe, de mivel lemosom, nem is vártam többet. Illata elmegy, nem olyan szokványos. Utána 1-2 óráig érződik, de már egy sokkal diszkrétebb formában. Nem rossz, nem rossz, nem bántam meg, hogy kipróbáltam, szívesen használom, de én megleszek nélküle. Akkor veszem leginkább hasznát, amikor szőrtelenítés előtt szeretnék radírozni, de nem tudok rögtön zuhanyzás után krémezni. Annak ajánlom, aki szívesen megúszná a radírozás utáni krémezést. Ja és persze a megszállott multitaskingolóknak! :D