Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
TOMkos
SPF 10 fényvédelem, bőrhibák elleni arckrém, amely kiegyenlíti a bőrszín egyenlőtlenségeket és bőrhibákat, hosszantartó matt hatás, pattanás meglőző, kevésbé látható pórusok, intenzív regenerálás és hidratálás
A legújabb generációs dermo-kezelésekben használt, értékes csiganyál szűrlet, amely intenzív regeneráló „kompresszorként” szolgál a bőr számára. Látható hatása a hatóanyagok rendkívüli gazdagságának köszönhető, mint például az allantoin, a glikolsav, a kollagén, az elasztin és a mukopoliszacharidok. Gyorsítja a kollagén és az elasztin szintézisét, így a bőr nemcsak tökéletesen regenerálódik, hanem ideálisan feszes és rugalmas is lesz.
A bőrhibák elleni bőrmattító BB krém kombinálja a finom alapozó és az intenzíven gondoskodó szérum hatását, azonnal javítva a bőr kinézetét és állapotát. A krém innovatív formuláját kifejezetten az olajos és a kombinált bőr igényeihez fejlesztették ki.
A BB krém könnyű konzisztenciáját DER2-MATT mattító komplexszel gazdagították, amely szabályozza a faggyútermelést és megakadályozza a nem esztétikus zsíros hatást. A csiganyál szűrlet regeneráló hatású, enyhíti az irritációt, míg az AQUA PROCITY® megvédi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. A hialuronsav csökkenti a ráncokat és hidratál, míg az SPF 10 védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen.
2020.11.19. 20:16
Nem rossz kis termék, de próbáltam már jobbat. A fedése nekem pont jó, kellemes állaga van, kézzel nagyon szépen el lehet dolgozni. Szín is passzol. Viszonylag erős hidratáló hatása van BB krémekhez képest. Így ősszel/télen jó lesz, de melegebb időben ez nekem túl sok. Viszont nekem ez a matt hatás egyáltalán nem látszik. Felkenem és kifejezetten fényes finise van. Muszáj lepúdereznem a Rimmel Stay Matte púderemmel, és még így is csak 1-2 órán át marad matt, utána kifényesedik. Nem nagyon van pattanásom, így a pattanásmegelőző hatásáról nem nagyon tudok mit mondani. 3.5-4 csillagot adnék neki. Nem valószínű, hogy újraveszem, a Garnier olajmentes BB kréme nekem jobban bejön.
2020.05.05. 14:38
Éppen a napokban néztem meg, 6 féle BB krémem van itthon, ennyibe fájt, mire megtaláltam az Eveline-t. Imádom, annyira könnyü, éppen annyit fed, amennyire nekem szükségem van. Nem adja ezt az unodrito vakolat hatást, nem szárit, gyönyörü, egységes bőrszint eredeményez. Sajnálom, hogy nem kapható több szinben, mert már barnultam sokat és egyik nap fel akartam vinni az arcomra, de annyira világos volt, hogy végül le kellett mossam. Azt hiszem nyárra sajnos egy másik termék után kell nézzek, de amint kikopik a szinem, biztosan vissszatérek hozzá.
2019.10.04. 15:48
Aki az előző (zöld tubusos) Eveline BB-t szerette, annak ez is nagy kedvenc lesz. Pont elég a fedése (ez nem alapozó, nem fog annyit fedni, nem az a dolga). A színe bár nem választható, nekem tökéletes, de nem vagyok nagyon világos bőrű. Az állaga kellemes, illata szintén. Kézzel könnyen eldolgozható. Nagyon örülök, hogy rátaláltam!