Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Hidratáló krémek

HIdratáló arckrém zsíros bőrre

L

ime kivonattal és E-vitaminnal

2018.03.09. 12:54

Kis adagban rendben van, nem fogom ujra venni, nem eri meg az arat.

2018.01.30. 09:22

alig hidratál, könnyű krém, mégis valahogy nehéz fullasztó érzés a bőrön. sajnos tényleg zsírosítja a bőrt, nem jóó

2017.04.22. 10:49

Eleinte nagyon szépen tette a dolgát, mattított (bár azt hozzáteszem, hogy nem érdemes sokat kenni a bőrre, mert csak az ellenkező hatást érjük el vele, ugyanis nagy mennyiségben egyáltalán nem szívódik be), hidratált, csökkentette a pattanásokat. Aztán körülbelül 3-4 hónap után már semmit nem használt, zsírosabb lett tőle a bőröm, kis mennyiségben sem szívta be a bőröm, az illatát se bírtam elviselni, nehéz réteget hagyott maga után, olyan volt mintha körülbelül a fél tubust magamra kentem volna, ráadásul sminkelni sem lehetett rá, mert darabokban lejött a bőrömről. Nagyon sajnálom, mert eleinte nagyon bevált. :(

2017.01.05. 09:36

Egy olyan krémet kerestem, amivel a zsíros bőrömet is lehet ápolni. Hát nekem nem vált be, reggelre olyan zsíros lett a bőröm, amilyen egyébként nem is szokott lenni. Sajnálom, a többi termékeit szeretem pedig.

2016.08.14. 14:28

Extrém zsíros a bőröm néha, és erre kerestem olcsó megoldást. Meg is találtam, de nem ebben a termékben. Fél éve van meg, de azóta sem fogyott el, és nem is veszem újra. Csak zsírosabb lett tőle a bőröm.

Utoljára szerkesztve: 2016.05.13. 08:09 - 2016.05.13. 07:49

Kezdődik a vizsgaidőszak, és mivel a tanulás elég sok időt vesz el, és nem fogok minden nap sminkelni (a vizsganapokat kivéve), kerestem egy könnyű és olcsó hidratálót, aminek a hatása elegendő lehet reggelente az én zsíros és mostanában stressztől pattanásos bőrömnek. A tegnapi Joy-napi túrámon akadtam rá a Rossmannban, 500 Ft-ra volt leárazva, az összetevőit olvasgatva sem találtam káros adalékanyagokat, gondoltam akkor jöhet is velem. Eddig kétszer kentem fel, egyelőre elégedett vagyok, nem okozott irritációt vagy több pattanást, és tényleg csak annyira hidratál, amennyire a bőröm igényli. A mattító hatását még ki kell tapasztalnom, bár az én extrém zsíros bőröm így is úgy is kifényesedik a nap folyamán, de ez nem is zavar így tanulás közben. Az illata nekem nem túl kellemes, aki esetleg használta már a Jimjams pórustisztító tapaszait, az tudja annak milyen szaga van, na ennek a krémnek pont ugyanolyan, csak nem annyira erős. Viszont felkenés után már egyáltalán nem érződik. Nem csodaszer, de ennyi pénzért számomra tökéletes nappali hidratáló.Majd még jövök update-elni.