Testápolók

diamissy

Természetes gyümölcskivonatokkal.

Kiszerelés: 200 ml

2017.08.24. 12:14

Imádooom! Szuper illata van! Egyből megvettem ennek az illatnak a többi termékét is :)

2016.05.09. 00:49

Illata fenomenális, gyorsan beszívódik, puhább a bőröm tőle. Ha este bekenem magam vele, akkor másnap még érezhető kicsit. Eddig tetszik, adok neki maximumot, ha esetleg időközben csalódnék benne, akkor visszajövök lehúzni.

2016.04.10. 09:32

Az illata miatt került a kosárba, imádom az epret minden formában. De az illata az egyetlen ami jó benne. Nem is sokáig használtam mert nem igazán hidratált és nagyon nehezen szívódott be. El sem használtam, anyának adtam.

Utoljára szerkesztve: 2015.04.22. 06:10 - 2015.04.22. 06:10

Az illata miatt vettem meg, ami az elején teljesen elvarázsolt, egy idő után viszont már zavaróan természetellenesnek tűnt... Szinte semmit nem hidratál és órák kérdése, mire legalább valamennyire beszívódik... Intenzív bőrregenerálást ne várjunk tőle, nyárra jó esetleg egy lightos bőrfrissítőnek. A csodás radírozó hatásával kevésbé értek egyet, tekintve, hogy ez egy testápoló. Nekem ez nem újrarvevős...

2014.08.12. 15:50

Nagyon kellemes illatú testápoló. Hidratáló hatása viszont nem túl erős. Nyárra jó választás!

2014.04.14. 18:46

Első használat után rajtam piros kiütések jelentek meg(nem viszketett), ami miatt kicsit megijedtem, de ezek pár óra elteltével teljesen elmúltak. Gondoltam mivel olyan csodálatos illata van adok neki még egy esélyt, és sem másodjára sem soha többet ezek a kiütések nem jelentkeztek. Varázslatos illata van amit mások is éreztek rajtam és mindenki megdícsérte. Hidratálásban nem különösebben jó, viszont az illat mindenért kárpótol.