Testápolók

Fruttini Strawberry Starfruit Body Sorbet

3.5
Hozzáadva 2012.03.01.by

wishes

Eper és csillag gyümölcs-kivonatot, valamint az ásványi anyagokat, kalciumot, magnéziumot és káliumot tartalmaz. A B3-, B5-és C vitaminok a bőrt nedvességgel látják el. A bőrt rugalmassá teszi és egy kis csillogást ad neki.

Kiszerelés: 500 ml

2019.04.03. 21:02

szerintem jól hidratál, a bőröm selymes lett tőle, viszont nem nehezítette el, ami plusz pont.Tényleg ragacsos, de 2 perc után megszárad.Az illata kicsit sok nekem is, de csak amíg kenem, felkenve már kellemes, és tényleg szuperül hűsít. :)

2017.08.24. 12:14

Imádooom! Szuper illata van! Egyből megvettem ennek az illatnak a többi termékét is :)

2016.06.08. 18:35

Nagyon szeretem, imádom magamon. Friss illat, kellemes hatás. S a csillogás... Számomra mindig tökéletes ha egy gyengéd krémre vágyom :)

2016.06.08. 13:27

Ragad, csak a tégelyben csillámos, bőrön nem, nem hidratál, émelyítő az illata.

2016.04.26. 12:24

Elöttem szólóhoz csatlakozva én is egyetemi éveim alatt fedeztem fel a Fruttini termékeit. Nagyon szerettem ennek a testápolónak az illatát és az állagát, kellemes emlékeket idéz bennem. Nagyon nagyon sziruposan édes az illata és tényleg ragacsos érzetű a bőr használat után. Hűtőbe téve azonban a nagy nyári melegben igazi felüdülés volt!A késöbbiekben jöttem rá, hogy a termék nagyon nagyon sok szintetikus alapanyagot tartalmaz, ezért többet nem vásároltam belőle, de szerintem egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia egy forró nyáron :)

2016.03.09. 08:49

Késő kamaszkoromban a fél vesémet eladtam volna egy ilyen dobozért :) Aztán egyetemistaként, az első ösztöndíjból sikerült venni egyet, volt nagy boldogság! És kicsi csalódás is, mert kellemetlen, zselés utóérzetet hagyott, és nem is hidratált valami jól. Viszont a picit napbarnította bőrnek szép csillogást adtak a kis csillogó izék benne, ha nem, csak a pizsamát tették csillogóbbá. Ennek ellenére utolsó cseppig elhasználtam a nagy dobozt, és még utána is sokáig szaglásztam. Ma már nem venném meg, egy tipikusan olyan termék, aminél a külcsíny több, mint a belbecs, és különben is igyekszem a jó minőségű, parfümmel és színezőkkel nem agyontömött cuccokat előnyben részesíteni. Azért a szép emlékek miatt legyen 3 csillag.