Hajápolók

Garnier Fructis Oil Repair Intense 3in1 Többfunkciós Hajpakolás

4.6
Hozzáadva 2017.08.06.by

wishes

Az Oil Repair Intense program összetételében a Fructis shea vajat és 3 olaj összetevőt (jojoba, makadámdió és mandula) egyesít 3-gliceriddel.

Használata:

1. Zuhanyzáskor kiöblítendő pakolásként az erőteljes táplálásért.
  2. Törülközőszáraz hajon nem kiöblítendő hajápolóként a könnyebb kifésülhetőségért.
  3. Száraz hajon bármikor a finom hajformázásért.

2021.04.20. 19:07

Nagyon jó illata van még több funkciós amit nagyon szeretek. Fényes puha tőle a hajam.

2020.09.23. 19:31

Par honap alatt olyan szepen rendbe tette a hajam, hogy csak neztem. Ujra akartam venni de mar sajnos nem kapható :(

2020.06.17. 13:49

Abszolút tökély. Imádtam. Viszonylag kevés pakolással szimpatizál a hajam, a kaviáros Schwarzkopf óta, ez volt az első ami igazán használt. Puha, fényes és jó illatú lett tőlem a hajam.Sajnos úgy veszem észre, kiment a széria :(

2019.04.15. 21:54

Eléggé utána nézek minden hajápolónak mielőtt megveszem így ennek is. Sajnos nem akciósan vettem, úgy dm-be 1700 körül van, úgy nem éri meg. Pár hónapja vettem és viszonylag gyorsan el is fogyott, hiába nagy kiszerelés nekem sokat kellett kennem a hajamra. Nekem száraz, nagyon töredező, gyenge hajam van (nagyon figyelek rá, nem vasalom, sűrűn vágatom stb, de így is törik) így erre kerestem megoldást. Talán nem lett akkora megoldás mint reméltem, de puha volt tőle a hajam meg fényes is, bár én sok mindent használok. Minden esetre akciósan szerintem egy próbát megér, de én még keresgélem az igazit. Az összetevői nem rosszak, egyre jobban megkedveltem a márkát.

2019.03.14. 10:56

Nekem elnehezíti a hajam, mert kócos hajamra vettem. Meg gyakrabban kell mosnom miatta, de nem jött be, túl nehéz a krém is maga. Elhasználom a hajvégeimre, de nem veszem újra emiatt. Maradok a kallosnál...

2019.02.18. 14:51

Hajmosás előtt használom, kb fél óra- órát hagyom fenn. Nagyon szép fényes, puha hajat varázsol. Az illatát nagyon szeretem sokáig érződik. Hajmosás utáni balzsamként is megállja a helyét, a nem kiöblítős formát én nem mertem kipróbálni. Nagy kiszerelése miatt pedig árban nagyon megéri , sokáig kitart.