Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
orik
A bioaktív Procapil és Bio-Capigen összetevőknek köszönhetően a sampon biztosítja a haj számára fontos tápanyagokat. Ezek megakadályozzák a szőrtüszők elsorvadását és elegendő energiát biztosítanak az egészséges hajnövekedéshez.
2019.10.20. 06:38
Kb 1,5 éve használtam, hajhullásra kerestem natúrabb sampont. Nagyon szeretettem, könnyen tisztít, illata kellemes, persze azért balzsamot igényelt a hajam utána. 1 flakon kb 4 hónapra elég, a hajam hullását nem szűntette meg, csak valamivel kevesebb jött ki. Viszont a fejem tetején rengeteg új babahajam nőtt ennek a samponnak köszönhetően :) Sajnos azóta a fejbőröm megváltozott és teljesen allergiás lettem az SLS-re és parabénre, sajnos erre a samponra is nagyon viszketett a fejbőröm, így le kellett mondanom erről a samponról. Öcsémnek viszont bevált, így kárba nem ment :) Aki nem allergiás az összetevőre annak ajánlom a babahajak növekedésének serkentésére :)
Utoljára szerkesztve: 2019.10.03. 12:33 - 2019.10.03. 12:32
Szóval nem szoktam így fogalmazni, de nem tudom mi a tököm ez a sampon, nagyon haragszom rá.... Nem olvastam utána, mielőtt leemeltem a polcról, és csak legyintettem a hajhullásra panaszkodó vélemények láttán, de aztarohadt.Alapból nem hullik a hajam, dús, erős, hosszú, de nekem is félelmetesen megnőtt a hajmosás alatt és hajszárítás közben elhullajtott szálak száma, konkrétan legalább 3-4x mennyiség jött ki. Csikorgósra tisztít, gubancolódik tőle a haj. Büdös is. Kuka. 0 csillagot adnék, ah lehetne.Mióta visszatértem a korábbi samponomhoz, megszűnt a hajhullás is.
2019.01.26. 10:11
Nem is értem, hogy miért szárít, olyan a hajam a mosás után mintha a hasfesték égette volna meg. Nem veszem újra.
Utoljára szerkesztve: 2019.09.21. 00:59 - 2018.11.29. 13:48
up: Amióta nem használom, elmúlt a rettenetes hajhullás, bár nem teljesen,de lehet ez természetes marad. Mondjuk jó lenne nem megkopaszodni xD mert ugyanis fésülésnél is még látványosan tele megy hajjal a hajkefém :( Csoda hogy maradt még hajam persze már nem annyi amennyi volt a sampon használata előtt.2018.11. Nekem sajnos csomókban kezdett el hullani a hajam tőle, nagyon meg is ijedtem....remélem nem valami betegség miatt :O Már két hete használom,3-4 napi hajmosással...eleinte alig volt pár hajszál és nagyon örültem neki, de most rettenetesen megijedtem...többet nem fogom használni :(
2018.08.06. 09:57
Páromnak vettem belőle, tény, hogy kevésbé hullik a haja, de nagyon szöszösít meg szárít.
2018.03.26. 15:46
Nem olyan rossz, de inkább átlagos. Mosás után szerteszálló oroszlánsörényem lett tőle. Hosszútávon viszont iszonyúan szárít, érdemes utána a hajvégeket ápolni valamivel.Hogy jobban nő-e tőle a hajam, arról egyelőre nem tudok nyilatkozni, még csak 3 hete használom, eddig természetesen semmi extra.