Nix004
2021.07.14. 13:57
Szintén pixiben volt, teljes áron nem venném meg. “Sajnos” nekem bevált, nagyon szépen egységesíti, mattítja az arcom. Van, hogy nem is használok rá BB krémet/alapozót se, csak dobok rá pirosítót és kész. Jó az állaga, szépen el lehet oszlatni, praktikus a tükrös csomagolása is.Összességében én nagyon szeretem, de az ára miatt biztosan nem veszem újra.
2021.01.25. 21:02
Én is pboxban jutottam hozzá. Szeretem, jó, bár igazából nekem csak a mattító hatása számít jelenleg, mivel sminkelni mostanában már nem szoktam /home office/Az eredeti árát semmiképpen nem adnám ki érte, annyit nem ér. Lehet nélküle élni :)
2020.11.23. 17:48
A Pixiboxban jutottam hozzá és nagyon örültem neki. Magamtól biztos, hogy nem vettem volna meg, főleg az ajánlott fogyasztói áron.A primer használata kellemes, jó érzés a bőrömnek. Talán tényleg egységesebb a bőrkép.
2020.11.17. 09:16
Az egyik beauty boxban volt, igaz a boxot nem rendeltem meg, de később megvásároltam valakitől, mert ennyi pénzt biztos nem adtam volna érte. Amennyiért megvettem nekem annyiért megérte, hogy reggelente "eljátsszak" vele. Az összkép valóban talán egységesebb lesz (vagy csak szeretném ezt képzelni) és nem is fénylik ki annyira a T vonal meg a homlokom, de, egy jobb púderrel ezek szerintem orvosolhatóak, ( szerintem ez csak placebo :) az állaga kellemes, nincs illata, nem kell belőle sok, gyorsan kéz meleg hatására könnyen eldolgozhatóvá válik.