Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
GyogyVarazs
A GyógyVarázs Elixir olyan natúr kozmetikum, amelynek gyógynövényes hatóanyagai közismerten:
Az Elixir krém hatóanyagai a következő problémák esetén javallottak:
A GyógyVarázs Elixir natúr kozmetikum. Teljesen allergén-, vegyszer-, színezék- és kemikália mentes kozmetikum, sőt még hozzáadott parfümöt sem tartalmaz. Kiemelkedő módon 40 gyógynövényt, természetes és aktív összetevőt tartalmaz, amely gyakorlatilag példátlan a hasonló gyógynövényes kozmetikumok körében.
Használata elsősorban kisebb bőrfelületeken, így arcon, szemkörnyéken, vagy striás-, ekcémás foltokon javasolt. Összetevői elsősorban bőrfeszesítő, hidratáló, fokozott vitalizáló, bőrnyugtató, antioxidáns és napvédő tulajdonságaikról ismertek a fitoterápiában.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.24. 00:52 - 2019.12.23. 21:51
Mintát kaptam belőle amit bedobtam a sminkes fiókomba és megfeledkeztem róla. Majdnem egy évvel később került a kezembe, pont a lejárat előtt. Úgyis épp a megfelelő arckrém után kutattam az alapból száraz, vízhiányos, hideg időben extra száraz bőrömre, gondoltam teszek vele egy próbát. OMG miért nem hamarabb tettem? 6 krémezésre elegendő mennyiség volt benne (reggel, este) és elámultam már az első használat után. Este bekentem és reggel olyan puha és hidratált arcbőrrel ébredtem mint talán évekkel ezelőtt fiatal tinikoromban. Sminkeltem is rá, tökéletes alapnak bizonyult ahhoz is. Könnyen beszívódik, nem hagy ragadós, filmes réteget, puhaságot viszont annál inkább. Illata kellemes, gyógynövényes, nem érezni sokáig.Meg is rendeltem már a teljes kiszerelést, azt hiszem ez egy hosszú és megingathatatlan szerelem lesz. :)
2018.07.25. 12:51
Az Elixír a kedvenc arckrémemmé vált. Nagyon fontos számomra, hogy természetes alapanyagok vannak benne. Sajnos nagyon száraz a bőröm, viszont ettől a "csodaszer"-től hidratált és puha lesz a bőröm. Különösen kedvelem az illatát és azt, hogy napfényvédelem is van benne. Mindenképpen újra fogom vásárolni!
2018.07.02. 16:35
A medikor krémmel együtt kaptam ajándékba. Nagyon sok natúrkozmetikumot próbáltam már ki, és ezt a terméket igazán kiválónak tartom. Éjszakára használom, reggel sima puha arccal ébredek. És natúr!
2018.06.29. 08:59
Számtalan arckrémet kipróbáltam már de egyedül ez a termék táplálta tökéletesen az arcom, ráadásul igen érzékeny arcbőröm van, így pláne meg kell válogatnom mit is használhatok, de az elixír minden igényemet kielégítette.