Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: H&m

H&M Málnapüré Pórustisztító Arcmaszk

4.4
Hozzáadva 2015.08.22.by

andi91

15 g

Málna, mangó, sárgabarack, őszibarack és gránátalma összetevői megtisztítják az eltömődött pórusokat, ezáltal frissé és simává teszik a bőrt.

2015.05.08. 17:34

Hát hogy őszinte legyek nagyon elégedett vagyok ezzel a cuccal! 15perc és a mitteszereim, pórusaim fele nyom nélkül tűnik el, az arcom sima és egyenletes. Nem vàrtam sokat, mégis azt kaptam! Egy tasak bőven sok is volt két használatra. Biztosan betárazok belőle és minden héten használni fogom! Végre egy vétel ami megéri az árát! :)

2013.07.13. 21:29

Egyetértek az alattam szólóval, inkább a felszínre hozza a miteszereket, a pórusokat pedig tényleg összehúzza egy kis időre. Nincs olyan porszívó-effektus mint a Freeman agyagos maszkjánál, de összességében elég korrekt pakolás, annak akinek nincs nagy baja a bőrével megfelelő,

2013.05.02. 13:34

Hmmm ez érdekes... kitisztítja a pórusokat , rengeteg mitesszert a felszínre hoz, ami miatt nem lesz egységes a bőrkép.. nyilván ki kellene nyomni őket, de ahhoz én elvonulnék egy hétvégére a hegyekbe, hogy senki ne lássa a piros pöttyös ábrázatomat, de arra meg nincs időm :)

2013.03.13. 19:06

Meglepően szépen tisztítja a pórusokat, csak a mélyebb mitesszerekkel nem bánik el, de azt is a felszínre hozza, így könnyen kinyomhatók. Engem minimálisan szárított, de szép egyenletes lett az arcbőröm felszíne. A 15g két alkalomra is bőven elég, nagyon meg vagyok vele elégedve :)

2012.12.21. 12:44

Szépen kitisztította a pórusaimat és nagyon puha is lett tőle a bőröm! Ami pedig plusz pont, hogy nem szárított! Bár nekem ha valami kiszárítja a bőrömet, az már nagyon gáz, mert rettentően zsíros alapjáraton a bőröm. Az illata nagyon finom málnás, színre pedig rózsaszín. Tisztára mintha sűrű málnaturmixot kennék az arcomra! :)Az ára is teljesen elfogadható (390Ft), és egy csomag akár 2-3 használatra is elég! :)