Lelőhely: Online külföldről

Hada Labo Perfect UV Gel SPF50+ / PA++++

Hozzáadva 2016.08.04.by

jemelja

50 g

Hidratáló hatású fényvédő. 5 az 1-ben formulája kiváltja a lotiont, szérumot, hidratálókrémet, fényvédőt és a bőrtónusjavító sminkalapot. A háromféle hialuronsav hidratálja és védi a bőrt a kiszáradás ellen. Nem vízálló.

$12-tól

2017.01.21. 17:44

Kombinált bőr
Tág pórusok

Hada-Labo UV SPF50+PA++++ UV Creamy Gel - ez a pontos megnevezése a krémnek amit használok. Nagyon gyorsan beszívódik, könnyed állagú és nem zsírosítja az arcomat, de nem is nagyon hidratálja.

2016.09.29. 10:25

Száraz bőr
Túlérzékenység

Hamar beszívódik, puha bőrt eredményez. Nem vettem észre, hogy szárítana: bár van benne alkohol, tettek bele hialuron savat is. Jól lehet sminkelni rá, fizikai és kémiai fényvédőket is tartalmaz. Ajánlott újrakenni gyakran, és vastagabban, mint azt gondolnánk, mert mivel hamar beszívódik, azt hihetnénk, hgy már elég az a avékony réteg is, amivel egyszer bekentük magunkat. Miután észrevettem, hogy ha nem teszek fel eleget, akkor lesz egy kis színe az arcomnak, és pont az ellenkezője a cél, a hiperpigmentáció kivédése érdekében, ezért vastagabban és gyakrabban kentem. Hidratálóbbnak éreztem, mint a Bioré Aqua Rich vizes esszenciás fényvédőjét.