Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Neroli luxusparfüméria

HealGel Eye

Hozzáadva 2017.03.22.by

juditkaa70

A HealGel Eye-t könnyű állaga, frissítő hatása tökéletes smink alappá teszi és a fáradt szemek ellen is azonnal bevethető. Segít csökkenteni a sötét karikákat, a puffadtságot és a szarkalábakat. Ezen túlmenően kettős hatású hialuronsav komplexet is tartalmaz, ami a nedvességet mélyen a bőrbe zárja, és feszesíti a szemkörnyéki bőrt. A gélben lévő fénydiffúzorok javítanak az elszíneződött, sárgás bőrterületen, üdébb kinézetűvé téve azt.

10 800 Ft-tól

2018.10.28. 12:39

Egy pár hétig nem volt kapható a kedvenc szemápolóm, így hirtelen ezzel győzött meg az eladó. Jó ez, de azért csak ritkán nyúlok érte. Kényelmesebb, mert pumpás a kiszerelése.

2018.05.08. 12:51

4 hete használom reggel és este. Természetesen a ráncaim nem tűntek el tőle (ezt nem is vártam), viszont sokkal puhább és feltöltöttebb érzetű a szemkörnyéki terület, és látványra is egy fokkal egészségesebb hatást kelt. Viszont a hivatalos leírással szemben én azt tapasztaltam, hogy _nem_ kellemes sminkelni rá, ezért (közvetlenül a sminkelés előtt) teszek még fölé valamilyen könnyű hidratálót is (most épp Clinique: All about eyes). Emiatt vontam le egy csillagot. Praktikus a pumpás kiszerelés, 1 nyomás épp elég, illata szinte egyáltalán nincs, és kellemes a gél-állag. Bár ki nem állhatom a szilikonos termékeket, ebben pedig szép számmal és mennyiségben van, mégsem zavaró hatású számomra (érdekes!).