Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Helia-D Cell Concept Kollagén Lifting Maszk

3.5
Hozzáadva 2021.11.12.by

bernadettu

3 lépésből álló arcápolási program. Első lépés a rugalmasság szérum, második a kollagént és növényi hatóanyagokat tartalmazó formula, a harmadik lépés pedig fenntartja a bőr hidratáltságát és frissességet.

2022.03.28. 20:20

Ajándékba kaptam karácsonyra egy csomagban, gondoltam, eljött az ideje, hogy kipróbáljam. Először is, egyet kell értsek arizona07-tel, rengeteg cucc van a krém és a szérum tasakjában is,érdemes lenne 2 fátyolmaszkkal forgalmazni. Egyébként a maszk minden igyekezetem ellenére sem illeszkedett valami flottul, fekve tudtam abszolválni az ajánlott 30 percet anélkül, hogy minden a nyakamba folyjon. Mivel a tasakot a hűtőben parkoltattam pár óráig, nagyon jólesett a hűsítő érzet. Sajnos ezen kívül az ígért hatások közül semmit nem észleltem, mi több, ez a Helia-D termék is ragacsos érzetet hagyott. Azt hiszem, ezt a márkát hanyagolom a jövőben.

2022.03.07. 10:30

Tesztelésre kaptam a terméket.Aapvetően tetszett, a mennyiség elég nagy vagy nekem kicsi az arcom. :) Mindegyik lépés tetszett a bőrömnek, megfelelően hidratáltank éreztem utána, sőt kifejezetten jól esett neki, mert eléggé száraz volt most. Illat nélkül 5 csillagos lenne.

2022.01.13. 19:09

Tesztelésre kaptam a terméket (ezúton is köszi) Kellemes üde bőrkép a végeredmény, de picit talán ragacsosnak érzem a végén.

2022.01.02. 11:31

Tesztelésre kaptam a terméket. A koncepció, hogy 3 lépésből áll a maszk használat, kitűnő ötlet. Praktikus , könnyen használható, megfelelő mennyiség van a szérumban és krémben. Nagy szérum használó vagyok és imádom felfedezni az új termékeket ebben a kategóriában -is. Ez a szérum számomra csalódás volt. Sűrű, nehezen szívódik fel és ragacsos érzetet hagy maga után. A maszk rendesen át van itatva “cuccal”, teljesen rendben van. Amin meglepődtem, az az éjszakai krém. Könnyű állaga van és kellemes felvinni a bőrre. Ami miatt pontot vonok le, az illatanyag. Miért kell használni? Zavaró. Összeségében hidratált, felfrissült a bőröm a használat után. Amit változtatnék rajta, a szérum mennyisége bőven elég, így a nyakra is használható, ezért a maszkot nem csak az arcra gyártanám, hanem egyben a nyakra is és a fülre akasztható változatban.

2021.12.17. 10:41

Tesztelésre nyertem ezt a terméket és egy erős közepest adnék neki.Nekem érzékeny, kombinált bőrtípusom van, kifejezetten szeretek szérumokat, fátyolmaszkokat is használni. Viszont pont emiatt, nem szeretem az illatosított arcápolási dolgokat- ez szerencsére irritációt nem okozott.Szépen hidratál, azonban, ha nekem kellene megvennem, sokkal inkább a Balea med ultra érzékeny bőrre való fátyolmaszkért nyúlnék a polcon, mivel az harmad áron hidratál és illatanyag mentes.

Utoljára szerkesztve: 2021.12.15. 10:42 - 2021.12.15. 10:40

Krémmániás tesztelés alkalmával sikerült kipróbálnom. Kellett egy kis idő mire sikerült úgy kilogisztikáznom az arcápolási rutinomat, hogy el tudjak mindent hagyni és csak őt tudjam használni, hogy valós képet kapjak az eredményről. Őszinte leszek, nem vártam csodákat, és kicsit tartottam amiatt is, hogy mi van ha a szemem alatti ekcéma bedurran tőle. De semmi ilyesmi nem történt!:) Hatalmas adag van egy ilyen zacsiban, ha lenne 2 maszk, akkor simán elmenne 2 napra is. Az utasításoknak megfelelően alkalmaztam, bőségesen masszíroztam be az anyagot a bőrömbe. A szérumnak nagyon kellemes illata van, a maszk bár hűvös helyen volt, iszonyú jó érzés volt viselni, nyugtatta a bőrömet. Bár nekem egész nagy pofám van (haha), sajnos a fátyolmaszk mégsem illeszkedett pontosan, és a szám körül 15 perc után el is vált. De hát tudjuk ez ilyen. :) Az éjszakai krém nekem picit vékonynak tűnt, és mivel az illatától sem dobtam hátast, fölöslegesnek találtam benne plusz irrizáló tényezőként. Ezt leszámítva, másnap reggel üde és puha bőrrel ébredtem. :) Szóval aki szeret néha ilyen extra rituáléval foglalatoskodni, annak ajánlom. :)