Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Helia-D Hydramax Mélyhidratáló Krémgél Normál Bőrre

4.1
Hozzáadva 2023.04.21.by

tornainati

"A megfelelő arcápolási szokások kialakításával már fiatal korban rengeteget tehetünk azért, hogy bőrünk a lehető legtovább megőrizze feszességét, rugalmasságát, simaságát. Míg ragyogó az arcbőr, talán távolinak tűnik a bőröregedés problémája, ám a preventív bőrápolás lényege épp erről szól: jól összeállított, top hatóanyagokat tartalmazó arcápolási rutinnal hosszú távon olyan támogatást nyújthatunk a bőrnek, melynek hiányát később jóval nehezebb korrigálni, pótolni. Mindennek alapja a bőr megfelelő hidratálása, melyben segítségünkre lehet a Hydramax Mélyhidratáló Krémgél normál bőrre kialakított változata, amit – a termékcsalád többi tagjával együtt - kifejezetten a fiatal bőr ápolására, a fiatalos arcbőr megőrzésére fejlesztettünk ki. Hidratáló összetevői közt megtalálható háromféle hialuronsav, a természetes hidratálómolekulákat tartalmazó Hydromanil, továbbá olyan hasznos összetevők, mint a bőr nedvességmegtartó képességét javító kukoricacsíraolaj és a Progeline peptid, ami a ráncok megelőzésében segíthet."

1908 Ft-tól
Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.01.04. 20:50

Ajándékba kaptam a beauty napon, amit a Rossmann és a Krémmánia szervezett, a goodie bag-ben lapult full size termékként. Igazi gélkrém, szépen hidratál, de pehelykönnyű a textúra. Testesen kenem, de szépen beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet. Egy tök jó krém drogériás viszonylatban, főleg ár-érték arányban. Örülök, hogy kitudtam próbálni.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.09. 01:08 - 2024.08.08. 12:35

Az én bőröm inkább zsíros/problémás mint sem normál, így ez a termék nem feltétlen nekem lett kitalálva, de adni akartam neki egy esélyt. Az állaga, hogy ilyen könnyed abszolút tetszik benne, viszont az illata brutálisan erős és ráadásul nem is kellemes számomra. Én újravenni nem fogom, de ez nem azt jelenti, hogy nem jó a termék, csak az én bőrtípusomhoz nem passzol.

2024.03.14. 14:19

Nagyon szeretem ezt a krémet, könnyű az állaga, gyorsan beszívódik, és tényleg hidratálja a bőröm.

2023.10.13. 08:05

A Neutrogena gél-krém helyett vásároltam, amikor nem találtam az üzletben. Kellemesen könnyű krémes-géles állagú hidratáló, amely a zsíros/kombinált bőrömet remekül hidratálta az átmeneti és nyári évszakban. Egyedül az illatával nem voltam kibékülve, de lehet csak azért, mert annyira hozzászoktam az illatmentes termékekhez.

Utoljára szerkesztve: 2023.10.16. 07:32 - 2023.10.11. 12:26

ket het utani update: sajnos lepereg, reteget hagy szaradas utan. kar erteMennyi tesztelesre kapott velemeny, en meg azt hittem megutottem a fonyeremenyt, hogy a nemetorszagi TK Mexx boltok polcan ratalaltam :) Amugy meg. Tobb helia d termekkel egyetemben ez is elerheto a boltokban. Szeretem a markat, bar a valoban celzott problemakra gyartott kremeik szerintem viccesek, ez egy kellemes hidratalo kategoriaban tokeletesen elmegy. Nagyon keves eleg belole (pont mint clinique testverenel), vastagon felvinni nem erdemes, nem szivodik majd be. Jol lehet ra sminkelni.Mostani oktoberi idoben szerintem meg hidratal, meglatjuk teli huvosebb napokon hogy teljesit majd.

2023.09.29. 15:41

Tesztelésre kaptam a terméket.Egy nagyon forró nyári napon hozta a postás. A termék olyan szinten felforrósodott, hogy a benne lévő krém is teljesen meleg volt.Nem voltam biztos benne, hogy így is biztonságos-e a használata, de kidobni sem akartam, mert színe/szaga/állaga nem változott, egyszerűen csak tűzforró volt a krém.Végül az arcomra nem mertem kenni, nyak-mellkas-dekoltázs területen használom, ott viszont szépen teljesít.Beszívódik, nem ragad, csak ez az erős, parfümös illat...