Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Anetty
Mindennapi használatra ajánlott, gyorsan felszívódó krémgél, száraz arcbőrre. Három különböző molekulasúlyú hialuronsav erejével teszi hidratáltabbá, simábbá a bőrt. Peptid tartalma segítséget nyújthat a ráncok megelőzésében. További értékes hatóanyagai (jojobaolaj, urea, panthenol, Hydromanil) hozzájárulnak az üdébb, hidratáltabb bőrhöz. Hatás: Kellemes érzetet nyújt, rendszeres használatával a bőr frissebb, hidratáltabb és üdébb lesz.
2024.09.16. 14:20
Nagyon erős benne a parfüm, a száraz bőrömet csípte. Nem ajánlom.
2024.07.06. 20:33
Jò illata van, könnyű állag, hamar beszívòdik de nekem tocsog a zsírtòl az arcom utána, tele lettem aprò fehér pattanásokkal főleg az áll részem és hatalmas bőr alatti gyulladt kinyomhatatlan pattanásokat is okozott. Testápolònak elkenem de soha többé arcra.
2024.04.16. 20:40
Páromnak vettük mert elég száraz plusz rosaceas az arca. Szeretné a ráncokat meg előzni, kombinált a bőre T vonalba zsíros amúgy meg mindenhol nagyon száraz. Ez a krém egy csoda 🥰 A csomagolása már a doboza is olyan kellemes tapintású, de az üvegcse az valami csúcs :D annyira jó a fogása prémium érzetet add, amikor megtudtuk hogy amúgy ez Magyar márka még szívesebben használtuk, igen többes szám lett a vége mert annyira szívesen használta a párom hogy amúgy az én elég zsíros bőrömre is bátorkodtam felkenni 😅Az állaga olyan mintha vizes lenne de ne tévesszen meg! Annyira kevés elég belőle hogy hihetetlen! Az ujj hegyekre kenve egy borsónyi bőségesen elég belőle 🥰 Nagyon finom a krém kellemes az illata, extrém puha utána a bőrünk és kicsit mattos normál bőr érzetet add. Hihetetlen de mióta párom használja azóta nem szárad az arca, mióta én is használom (lassan egy hónapja) azóta nekem meg kevésbé zsírosodik, sőt szinte alig 🫣 pattanások nem jelentek meg (lekopog). Amúgy is imádjuk a Helia termékeket mert mindig meg győznek 😃 Goods'Marketben 2200Ft körül vettük az ára is számunkra verhetetlen ezért a minőségért ketten használjuk, párom napi 2× én napi egyszer (van hogy elfelejtem 🫣) így már lassan egy hónapja tart és szinte a fele még mindig meg van 😃 Abszolút merem ajánlani, de nyilván mindenkinek más a bőr típusa 🥰
2024.04.05. 07:18
Második hidratálónak vettem, de sajnos nem vált be, pár hét használat után tizesével jöttek elő apró fehér pattanások az államon és állkapcsomon. Amint abbahagytam a használatát, a pattanások kb egy hét alatt eltűntek. Nem tudom, melyik összetevő váltotta ezt ki, általában nem érzékeny a bőröm, bármit rákenhetek, ezért nem is gondoltam először, hogy ő a ludas. Az állaga nagyon vizes-géles, talán emiatt nem hidratált eléggé, 3-4 réteg kellett, mire a kombinált bőröm nem húzódott a hidegebb hónapokban - ez nem is zavart annyira, mivel rétegeztem egy másik krémmel, amúgy szerintem nyárra jó lett volna, csak hát a bőröm nem így gondolta. Az illata kellemes, 'tiszta'.
2024.01.30. 11:47
Amióta ezt használom, nem hidratált a bőröm. Miután beszívódik, nem érzem azt a puha érzetet, mint amit vártam volna, vagy tapasztaltam már más hidratálónál. Szerintem a felkenése sem a legegyszerűbb, nem szimpatizáltam a textúrájával. Csikorgós érzetet hagyott, nem hiszem, hogy újra veszem.
2023.12.14. 00:07
Nemrég vettem a krémet, szerettem volna valami magyart kipróbálni a bőrömre, első benyomásra nagyon könnyed krém, valóban gélszerű.Télen nekem sem elég hidratálásnak, viszont a sok mélyhidratáló krémmel ellentétben, nem hagy zsíros érzetet, 10-15 másodperc után teljesen beszívódik, s üdének érzem a bőrömet, könnyű rá sminkelni.Az első benyomás jó, viszont kicsit szomjasnak érzem a bőrömet, ha csak ezt a krémet használom. Meglátjuk, mi lesz hosszabb ideig tartó használat után.