Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Helia-D Professional Tápláló Krém Tokaji bor kivonattal

4.5
Hozzáadva 2016.09.14.by

anonymous

A Helia-D Tokaji Aszús Tápláló Krém jelentősen javítja a bőr állapotát. Retinol, E vitamin és B5 provitamin tartalma biztosítja a bőr táplálását, segítik a regenerálódást. Növényi glicerin, Hydromanil, valamint a Tokaji aszú biztosítja a hosszan tartó hidratálást. A Helia-D Tokaji Aszús Tápláló Krém megszünteti a fájó feszülő érzést keltő. Védőpajzsot képez a bőrön, varázslatosan tökéletessé változtatja. A tokaji aszú és az esszencia vitalizáló hatású. A Helia-D Tokaji Aszús Tápláló Krém használatát száraz alipikus, vízhiányos bőrre ajánljuk.

2020.08.16. 18:22

Tág pórusok

Nekem túl sok, estére használom, de még reggel is érzem az arcomon. Elhasználom, de nem veszem újra.

2019.11.13. 12:31

Vízhiány

A legelső arckrémem (tonnányit próbáltam már) amivel reggel puha és egyáltalán nem száraz bőrrel ébredek! Extra száraz, vízhiányos a bőröm, sok mindent kipróbáltam már, napi 4-5 liter vizet iszok,és egészséges vagyok, folyamatosan kezeltetem az arcbőrömet, úgyhogy eddig egyértelműen a krémek buktak el a vizsgán. Na de nem Ő! Nagyon testes, tényleg dúskál a hatóanyagokban, a legelső használat után mintha már mérsékelte volna a bőröm szárazságát! Azt hiszem kijelenthetem, hogy végre megtaláltam a kedvenc krémemet. Ugyan ez nem éjszakára való, nekem egyelőre úgy is bevált, de mostantól nappalra is ezt fogom használni. Minden forintot megér!

Utoljára szerkesztve: 2019.10.08. 12:16 - 2019.10.08. 12:01

Száraz bőr
Vízhiány

A tél közeledtével a Helia-D-nek az ugyancsak tokaji aszút tartalmazó éjszakai hidratáló krémjét váltottam fel erre a tartalmasabb arcápolóra. A leírás szerint teli van olyan összetevőkkel, amikre az én érett bőrömnek már igencsak szüksége van.Magát a krémet papírdoboz rejti, amitől nem vagyok túlságosan elragadtatva, a Botanic Concept család papírdobozkái sokkal tetszetősebbek számomra. De nem is ez a lényeg.A krém egy masszív, kicsit nehéz, fekete tégelyben kapott helyet, ami nekem ugyancsak nem nyerte el a tetszésemet, de legyen ez is az én bajom.És most a külcsín után jöjjön az, ami valóban lényeges: a belbecs, azaz maga a krém.Már első alkalommal, amikor kikanyarítottam az ujjammal a szükséges mennyiséget éreztem, hogy ez bizony nem kispályás játékos, mint az elődje, hanem egy igazi „nehézfiú”. Tartalmas, testes, mégis selymesen terülő, mint egy igazi jófajta vörösbor. Csak amíg a vörösbor dehidratál, ez a krém hidratál, és a hatását még reggel is lehet érezni. Valószínűnek tartom, hogy csak a nagyon száraz bőrűeknek fog ez az állag beválni. Még az én száraz, vízhiányos bőrömre se kell belőle sokat felkenni és elég csak éjszakára használnom. Az illata nagyon diszkrét, egyáltalán nem tolakodó.Szerintem, az ára is rendkívül barátságos, nem kell 20-30 ezreket kiadni azért, hogy jó minőséget kapjunk.És végül, de nem utolsó sorban igenis legyünk büszkék arra, hogy ez is magyar termék, és jó!

2016.02.09. 09:44

Száraz bőr
Túlérzékenység

Kozmetikusomtól kértem ezt a krémet, mert elé nehézkes a beszerzése tudtommal.Nagyon klassz, imádom, iszonyat száraz, érzékeny a bőröm - éjszakára szoktam használni. Táplál, kisimít és bársonyos az arcom tőle. Még reggel is is tart a hatása.Nekem nagyon bejönnek most a Helia-D Professional termékek, jónéhányat vásároltam most belőlük. Magyar, jó áron kapható - mi kell még? :)

2016.01.22. 07:48

Túlérzékenység

Nekem nagyon zsírosította a bőröm és nem szívódott be. Viszont a családban a férfiak nagyon szeretik és használják is.

2015.02.27. 21:37

Normál bőr
Túlérzékenység

Ezzel el lehet érni, hogy egy pasi is használjon krémet... Csak azért mert benne van, hogy Tokaj :) igazából kellemes illata van, és elég jól hidratál.