Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

Heliocare Oil-Free Compact SPF50 Kompakt Színezett Fényvédő

1 vélemény
Hozzáadva 2017.11.20.by

kneva

10 g

A Heliocare öregedésgátlást és fényvédelmet kínál egyszerrel. Az ultra sima és könnyen felapplikálható fényvédő magában egyesíti a kémiat, fizikai fényvédőket és egy fotobiológiai szűrőt, az ún. Fernblock technológiát, mely egy egyedülálló páfrány-kivonat.

Krémesen lágy textúrája alkalmas a mindennapi használatra csakúgy, mint a szépészeti beavatkozások utáni fényvédelemre, de kiváló fedése miatt használható még az egyenetlen bőrtónus elfedésére is. Egyarént nyújt UVA/UVB védelemet. Magas expozívió esetén 2-3 óránként ismételje meg a felkenést

Nem komedogén és vízálló.

£22-tól

Utoljára szerkesztve: 2017.11.17. 14:10 - 2017.08.10. 15:06

Kombinált bőr
Tág pórusok

Webshopból megrendeltem, bár nem nagyon találtam róla véleményt, illetve főleg spanyol nyelven amit én nem értek. Így egy kis izgalommal vártam a kézhezvételt.Fair szín van meg, ez kellően világos és felkenve egyáltalán nem sárgás. Inkább fényvédő, mint sminktermék. Sűrű, krémes textúra, az applikátor amit hozzá adnak semmire sem jó szerintem. Ecsettel vittem fel, de eléggé csíkos a végeredmény (MAC 190). Igazából ez a krém semennyire sem szívódik be a bőrbe, hanem órák múlva is ott marad a bőr felszínén, és ha hozzá nyúlok az arcomhoz, akkor onnan letörlődik és csík marad a helyén. Szóval 2-3 óránként valóban újra kell kenni. Krémes pirosítóval, bronzosítóval szépen elegyedik. Fixáló púdert meg sem próbáltam a teejére tenni.Eléggé fényes a finise. Nem mattul idővel sem . De nem is sárgul a színe.Négyes alá.Update: szeretem használni, mert nagyon szuper a színe. Világos rózsás tónusú bőrhöz szuper. A felkenéssel azért kell ügyeskedni, h szép legyen. Semennyire sem tartós, kb 4 órát bír ki, és vállalhatatlan lesz. Nagyon beleül a pórusokba és a ráncokba, valamint csúnyán megkopik. Pl ha telefonálok, akkor az arc oldaláról lejön. Szerintem nem lehet szépen touch up-olni. Játszótérre menés előtt felteszem, aztán hazaérve le is mosom. Így használgatom, de újravenni nem tervezem. Meglehet, h a normál-szárazabb bőrűek jobban járnak vele.Update 11.17.: Elővettem, és mivel szeretem a színét, feltettem egy reggel. És azt vettem észre, hogy így a téli hűvös és szárazabb levegőjű időszakban egészen másként viselkedik a bőrömön! Primert is tettem alá, nem ült a pórusokba bele és nem tapasztaltam azt sem, hogy lekenődik az arcomról telefonálás vagy érintés során. Bár az SPF 50-et feleslegesnek érzem ebben a Nap nélküli sötét szürkeságben, most nagyon jó használni és meg vagyok vele elégedve.