Samponok

Herbal Essences Turbózd Fel Sampon

3.3
Hozzáadva 2011.12.22.by

feredith

Könnyed dús hatású sampon fehérbarack- és rózsaszirom-kivonatokkal.

Utoljára szerkesztve: 2018.08.02. 14:56 - 2018.08.02. 10:01

imádtam ezt a sampont. a vékony szálú, lelapuló hajamat szép dússá, fényessé tette, nem zsírosított, az illata is kellemes volt. az összetevői mai szemmel nem túl szépek. örülnék, ha újra gyártanák, szebb összetétellel, de ugyanolyan hatással.

2014.09.16. 18:04

Az illata miatt vettem meg, mert az isteni. Jól tisztít, fényes lesz a hajam tőle, de sajnos eléggé csomósodik tőle és kicsit kiszárad a vége. Elhasználom, de nem veszem újra.Amúgy ha keresitek a Müllerbe is van, én ott vettem :)

2014.06.05. 09:40

Pár hónapja fedeztem fel egy vasúti boltban,egyetlen darab volt és ráadásul cirill betűs.De kellett sampon,olcsó volt,az illata mennyei tiszta nektarin,meggyőzőtt.Nem bántam meg,nagyon tetszik a flakonja is!! Nagy kár,h már nincs sehol:(

Utoljára szerkesztve: 2014.05.05. 16:06 - 2014.05.05. 16:03

Ez a sampon egy istenkirály volt régen, kb úgy 5-6 éve. Más volt a csomagolása, majd megszüntették, egy darabig nem lehetett kapni, és ezzel az új külsővel tért vissza. Borzalamsan sajnálom, mert tökéletes volt, fantasztikus az illata és hatott is. nem tudom pontosan, hogy ez volt-e, hajdúsító funkciója volt és sárgás a lötty, a balzsam pedig narancssárga tubusos. Egyszer használtam ezt az újat, annyira nem volt jó ha jól emlékszem, most nem tudom, vajon változott maga a termék vagy csak a dizájn, valaki?update - bocs, most látom, már ezt sem gyártják!

2013.09.28. 16:57

Nagyon szépen megemelte a vékony szálú hajamat, de teljesen kiszárította, olyan lett mint a széna :S. Hiába a balzsama. Kidobva.

2013.06.19. 16:09

Szerintem teljesen jó sampon, teszi a dolgát, a zsíros fejbőröm szereti, a hajamat egy picit kiszárítja,de a balzsam segít rajta, kicsit dúsít is, a festéket sem fakítja. Bár a festett hajra való verzióját igazán kipróbálnám, de sajnos olyat sehol nem látok :(