Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Hormocenta Éjszakai Krém

4.7
Hozzáadva 2016.06.27.by

juditkaa70

Egy intenzíven regeneráló éjszakai krém kifejezetten igányes, érett bőrre

A gazdag formula pihenés alatt azonnal kisimítja a ráncokat. Kivonata édesgyökér gyulladáscsökkentő és nyugtató. Allantoin egy természetes termék, amely támogatja a bőr regenerációs és elősegíti a gyógyulási folyamatot pl. sebek. . B5 provitamin hidratáló, simító és nyugtató. Az A-vitamin serkenti a sejtek aktivitását és támogatja a bőr megújulását. A bőr rugalmasságát. Ráncok csökkennek.

€4.95-tól

2018.04.20. 18:30

Màsodik hònapja hasznàlom ezt a krèmet. Sűrű, kicsit nehezen kenhető ès lassan szívòdik be, de az èn bőrömnek èjszakàra ez a tartalmas krèm valahogy jòlesik. Sőt nèha mèg mangòvajjal ès lecitinnel kevert kòkuszolajat is kenek rà, amit vízzel bemasszírozok. Nem mondanàm, hogy csodaszer, de alap èjszakai krèmnek nekem tökèletesen megfelel. Mivel nàlunk nyàron sincs èjszaka 20 foknàl több a lakásban, így szerintem akkor sem fogom soknak èrezni ezt a krèmet, ezèrt azt hiszem egy ideig nem vàltok.

2018.01.18. 09:20

Az eddigi első krémem ettől a márkától. Szeretek kísérletezgetni és már régóta szemeztem néhány Hormocenta termékkel. Zsíros, lassan szívódik be, diszkógömb effektust produkál felkenés után, DE NAGYON MEGÉRI kipróbálni. A száraz, hámló bőrképet néhány nap alatt látványosan javítja, reggelre tényleg kipihentebb, puhább arcbőrrel ébredünk. Én nyakra és dekoltázsra is használom. A dekoltázsomon látom a legtöbb pozitív változást. ( Fura, mert ott könnyebben fel is szívódik.) A Müllerben álltam a polc előtt és azonnal Krémmániás adatlapját kerestem, az összetevők miatt. Az végképp meggyőzött. Nem gondolom, hogy 1-2 nap alatt csodát tesz, de abban biztos vagyok, hogy hosszútávú használatát meghálálja a bőr. Az ára miatt sem kell aggódni, nyugodtan próbáljátok ki, ha érettebb/szárazabb/igényesebb bőrtípusúak vagytok. Most gondolkodom, hogy melyik krém lesz ettől a gyártótól a következő “áldozatom”, mert a felhalmozott nappali cuccaimmal nem vagyok maximálisan megelégedve. Én azt mondom, ez a krém abszolút 5 csillag!

Utoljára szerkesztve: 2019.08.30. 15:20 - 2018.01.06. 13:49

2790 Ft-os áron lehet megvásárolni a Müllerben. A tömör állagú, nehezehen felszívodó krém. Kifejezetten szép arcbőrt kölcsönöz. Selymes,hidratált,és fiatalossabbá teszi az arcot. Kiváló márkának tartom,még a közepes árfekvése ellenére is.