Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
luca
Érzékeny, aknés, szeboreás, zsír- és vízhiányos bőrre, hámsérülésekre. Nyugtató, hámosító, enyhe összehúzó, hidratáló, bőrépítő.
2021.02.05. 10:00
Nyugtat és bársonyos, ragyogó lesz tőle a bőröm. Kicsit fura a nyúlós állaga, de elnézem, mert a hatása tényleg jó.
2020.03.25. 23:48
Egy torokcukorkára emlékeztet az illata és imádom a zselés állagát.Ha nem tudom megállni a nyomkodást, utána felteszem, akár egész arcra, akár helyileg, tényleg hatásos. Nyugtatja, hűsíti a bőrt, könnyebben elmúlik a hámsérülés.
2014.07.11. 07:42
Én is szoktam ezt használni nyomkodás után, be ultrahangozom, nagyon szépen megnyugtatja, és amit szétmaceráltam mitesszer környékét, hámosítja, gyorsan gyógyítja.
2013.08.12. 17:42
Nekem nem száraz bőrre kell,hanem a pattanásaim néha kényszerű nyomkodása után nagyon jól összehúzza, regenerálja a bőrt. Nagyon szeretem, évek óta használatban. Egész arcra ritkán teszem, és így víz nélkül is lehúzható általában, vastagságtól függően.
2012.01.08. 17:47
Ez a link katasztrofálisan drága és ki tudja ki osztogat észt és terméket!!!!Magát a terméket szeretem,nagyon jól nyugtat én 15-20 percig szoktam fent haqyni!
2011.06.24. 07:39
Imádom! Nagyon szépen megnyugtatja a bőrt pl. nyomkodás után. De sima pakolásként is megállja a helyét. Segít a pattanások gyógyulásában, visszahúzódásában, szép puha bőrt eredményez. Összetevői szinte majdnem megegyeznek a híres esemény előtti pakoláséval, csak ebben nincs benne az erős paprika.