Sminkek arcra
Lelőhely: Online

Innisfree Smart Drawing Blusher

Hozzáadva 2019.03.10.by

oszibarack

Könnyed krém pirosító amely beleolvad a bőrbe így biztosítva természetes megjelenést. Hidratáló és rétegezhető formulája kézzel is könnyen eldolgozható.

3 árnyalatban kapható

$9.90-tól

2019.10.30. 14:27

Eddig kétszer használtam, tartós, szép színe van. Ujjakkal vagy ecsettel vittem fel. Aki nem szereti a porállagút vagy idösebb börre szeretné használni, annak ajánlom.

Utoljára szerkesztve: 2019.03.20. 21:00 - 2019.03.20. 20:56

Imádom..gyönyörű finom színek és kellemes állag ..01 es színt rendeltem ami nagyon természetes babás szín biztos h rendelek még..lemaradt a leírásból az h fényvédős spf 26 pa++

2019.01.29. 10:42

#3 Peach coral árnyalat van meg. Nagyon szeretem, biztos újra fogom venni. Pirosítókból egyébként is mindig keresem az ilyen finomabb, természetesebb árnyalatokat, de az itthoni drogériákban a legtöbb olyan rikító rózsaszín vagy piros, amit nehezen tudok értelmezni. Ezzel ellentétben neki abszolút visszafogott barackos a színe, ha szivaccsal eloszlatom, pont egy leheletnyi természetes pír marad. Építeni nem próbáltam még, ezért arról nem tudok nyilatkozni, de így, pár pöttyöket használva nagyon sokáig kitart a pici tubus. Ebayről rendeltem, nekem nagyon megérte az árát!