Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

IOPE Super Vital Cream Bio Excellent - Rich

3.8
Hozzáadva 2018.03.05.by

rocknrose

Intenzíven hidratáló anti-aging krém, mely hatékonyan kezeli a bőröregedés látható jeleit a Bio-seletinoid™ révén. A Bio-seletinoid™ rugalmassá és  sugárzóvá, élettel telivé teszi a bőrt, javítja a finom ráncokat, valamint a bőr szárazságát.

2018.05.08. 13:46

Pattanások (acne)

Mintát próbáltam belőle. Nagyon gazdag krém, zsíros, alig szívódik be, az én bőrömnek sok. Az illata sem tetszik Egyébként az ára elég borsos, biztos nem veszem meg a teljes kiszerelést. Arra jó volt, a próba, hogy ne vágyak rá. :)

2018.01.01. 13:20

Tág pórusok

Én is mintát használtam belőle és rögtön látszott, hogy gazdag krém és nehezen szívódik be. Tetszett az illata, de a teljes kiszerelést nem hiszem, hogy megfogom vásárolni.

2017.10.13. 18:30

Pirosság (rozacea)

Mintát próbáltam belőle. Nagyon gazdag krém, zsíros, alig szívódik be. Nekem nem jött be, de lehet mert nem az én korosztályomnak való. Egyébként az ára elég borsos, biztos nem veszem meg a teljes kiszerelést.

2017.04.14. 09:59

Tág pórusok

A testvérét megtaláltam itt feltöltve, de már a nevéből ("rich") arra számítottam, hogy ez egy gazdagabb, úgymond nehezebb krém lesz. Igazam is lett, de ettől függetlenül nem egy nehéz-nehéz krém, tehát a Laneige Water Sleeping Maskjához képest nehezebben szívódik fel, de nem lehet összehasonlítani egy ratyi L'oreal krémmel... Ha értitek mire gondolok :)Teljes kiszerelésben őt sem vásárolnám meg, de szintén lehet 10-es mintacsomagot rendelni kb 1500 forintért.