Sminkek szájra

Hozzáadva 2020.01.03.by

erika81

4,5 g

Hidratáló ajakrúzs

Fényvédő tartalma mellett panthenollal nyugtatja az ajkakat és védi őket a kiszáradástól.

Illatmentes

Utoljára szerkesztve: 2024.07.21. 15:01 - 2024.07.19. 21:14

Azt hiszem, én leszek az ünneprontó. Ritkán rúzsozom magam (évente 2-3 alkalom), így nyilván nincs otthon egy garmadányi smink, sokáig anyukám Avonos és egyéb olcsó rúzsait használtam ilyenkor, majd 18 évesen megvettem életem első és 10 éven át egyedüli rúzsát (Maybelline color sensational, golden brown), amely egy csodás meleg halványbarna árnyalat volt arany csillámokkal. Ekkor még semmit sem tudtam a sminkekről, kézfejen se teszteltem, ugyanakkor annyira gyönyörű és különleges volt a szín, hogy beleszerettem. Azonban kiöregedett, és már a tartóssága nem a régi (10 perc), így mint szép emléket, megtartottam, de keresnem kellett valami újat.Ekkor döbbentem rá, hogy elsősorban nem-szeretem matt és a szintén nem-szeretem rózsaszín-piros vonal a legerőteljesebb. Csillámosat és barnásat szerettem volna és sok időt töltöttem a megfelelő felkutatásával, amely újabb 10 évre ellátja A RÚZS szerepét. A legelképesztőbb palettát barna-lila vonalon (amelyet úgy ítéltem meg, hogy jól áll, és ebben nem is csalódtam) az Isadoránál találtam meg, próba nélkül két rúzst rendeltem, mert ahol lakom, ott nem forgalmazzák. Az egyik a 224-es Pearly plum (hideg, csillámos, sötétlila), a másik a 218-as Mocha mauve volt (hideg barnás-lilás átmenet szatén fénnyel). Ez utóbbi állt igazán jól, ill. éreztem énközelinek, és ezt is vettem eredeti áron, a másikra 50 % kedvezmény volt. Elképesztő, krémes állag, gyönyörű, mágneses tok, fémborítású henger, erőteljes pigmentáció. Az első benyomás mennyei volt. Még a gyors, ivástól jelentkező kopást és az enyhe szárítást (reklámszöveg szerint hidratál!) is elnéztem neki. Mivel eddig hírből se ismertem a kenődés fogalmát, így az első, vacsora előtti próbasminknél döbbentem rá, hogy felkenést követő 10 percben a pars rubra (a színes és nem nyálkahártya ajakrész) szájüreg felőli oldalán felgyűlt a rúzs az ajkaimon és a fogaimra is jutott belőle. Orrfújáskor pedig a zsebkendő révén felkenődött az orcáim közepéig! (Kb. fél óra applikálás után...) Ilyesmivel még életemben nem találkoztam, pedig hordtam már sötét rúzst. Második-harmadik próbasminkél ugyanez. Így a vacsorára nem tettem fel sminket.Fájt a szívem a rúzsért, így ismét adtam neki egy esélyt (fél év múlva), immár egy primerrel is felszerelkezve. Ugyan kevésbé gyorsan kopik, de még így is kenődik. És ugyan, melyik primer lenne képes egy örökmozgó rúzst - ami még felkenés után másfél óra múlva is látványosan összekeni a fogaimat, az arcomat - megkötni rendesen. A legmisogynebb rúzs: ne egyél, ne igyál, de ne is nyisd ki a szád és orrot se fújj... Az emberi létezés semmilyen velejárójával sem volt kompatibilis. Elbizonytalanodtam: én vagyok a béna vagy az ajkaim kialakítása sajátos. Vettem kelletlenül egy Essence Slim sticket (Velvet punch), ami tartósságot is ígér. Láss csodát, megvárom a fél órát, és ihatok, orrot fújhatok, se a fogaimon, se az arcomon nincs rúzs. Mindez primer nélkül...Így számomra ez az Isadora a legnagyobb csalódás, nemcsak az ára (amit nem sajnálnék, ha működne), de kiváltképp a megfelelő szín megtalálására fordított idő miatt is. Lehet, hogy a lila-barna vonal tartóssága rossz, de ezt a békaperspektíva alatti szintet nem tudom elnézni, különösen nem egy 8000 forintos terméknél. Ui.: Most látom, hogy ez elméletileg hosszan tartó... Tényleg?!

2022.03.08. 10:02

230 Cranberry Pie rúzs gyönyörű! Mágneses a kupakja!

2020.06.29. 22:40

Bare Berry volt meg mini kiadásban. Nagyon szerettem! Elhasználtam, szerintem jöhet a teljes méret!

2020.04.08. 09:41

Jaj de szeretem!!! Két árnyalatom van, a Belle Beige, ami egy csodás nude árnyalat, és a Bare Berry, ami málnaszín rajtam.Nehezen választottam árnyalatokat, mert videókat nem leltem fel, képeket is csak mérsékelten, de jól választottam, a megérzés és a netes képek jó iránynak bizonyultak.A Belle Beige először szürkés-barnásnak tűnt rajtam, azt hittem nem fogom szeretni, de nagyon passzol a bőrszínemhez, gyakran nyúlok érte.Krémes, nem csillámos, csodásan hidratál, ennek ellenére meglepően tartós, evést-ivást simán bírja egy darabig, még egy alma után is szinte hibátlan volt, pedig az azért igénybe veszi az ajkakat. Szerintem jobb, mint a MAC....Úgy vagyok, mint Kamea, testvérkéket fogok melléjük szerezni, ez biztos. :)

Utoljára szerkesztve: 2019.12.10. 12:58 - 2019.09.04. 12:36

2019. 11. 26. Update: Precious Rose: Névnapi ajándék a lányomtól. Egy igazi üde tavaszi szín, átmenet a mályva és a rózsaszín között, de inkább a rózsaszín felé hajlik a finishe. Gyönyörű!2019. 11. 18. Update: High-Risk Red, a tavaszi In Red kollekció tagja: Egy vibráló élénkpiros, narancsos lecsengéssel. Egyértelműen meleg tónusú szín. Egy üde, igazi tavaszi, nyáresti alkalmi viselet!2019. 10. 21. Update: Classic Red. Mivel mindenkinek kell egy “Kis Fekete”, így kell egy “Kis Piros” is. Kuponnapokkor rendeltem online a Douglas-ról. Így csak az internetes swatch-okra hagyatkozhattam. Az angol red-nek nevezi a vöröset és a pirosat is. Nekünk, magyaroknak megadatott, hogy verbálisan is meg tudjuk különböztetni ezt a két színt. Ez a rúzs egy enyhén melegbe hajló, fényes finish-ű piros. Hű a fantázianevéhez: számomra az az igazi klasszikus piros.2019. 09. 22. Update: Megérkezett az első testvérke, 207-es Dusty Pink színben. Egy üde, halvány-rózsaszínes, fényes finishű árnyalat. Akár az EL Pure Color Envy Powerful dupe-ja is lehetne, de ez azért kicsit fényesebb.2019. 09. 04. Az első ISADORA rúzsom. A 15-ös Heather árnyalatom van meg belőle, ez egy rózsaszínes, mély mályvás árnyalat. Hordható alkalmakra, de viselhető dolgos hétköznapokon is. Online választottam a színt egy hétvégi 20 %-os Douglas-os akció keretében. A képernyőn ugyan világosabbnak tűnt, ennek ellenére teljesen elégedett vagyok a színével is. Mióta megvan, azon gondolkodok, hogy miért is nem volt nekem korábban soha ISADORA rúzsom?Egyszerűen tökéletes!A kiszerelése a régi Avon rúzsaimra emlékeztet. Nem egy fapados műanyagba rakták bele a rúzst, hanem egy igényes külsejű, mágneses zárókupakkal rendelkező burkolatot kapott. A rúzsba belenyomva a márkanév. Ezek mind-mind olyan apróságok, amiket én nagyra értékelek egy terméknél.Annyira krémes állagú, hogy szinte érezhető, ahogyan ápolja az ajkaimat. Felkenve selyemfényű finish-t kapunk, mely szépen terül. Nem maszatolódik, nem szárít, könnyed, kényelmes viselet. Amin pedig a leginkább elcsodálkoztam, az a tartóssága. Még evést követően se kellett azonnal újrakennem, pedig aztán erre én háklis vagyok! Amikor nagy nehezen elkezd kopni, még azt is szépen teszi!Egyszerűen képtelen vagyok rá rosszat mondani, biztos vagyok benne, hogy további testvérkéket fogok neki vásárolni, hogy ne érezze magát egyedül! :)

2016.09.05. 13:42

A Bohemian Rose van meg nekem is. Gyönyörű, sötétebb szín, ami őszre tökéletes. Nagyon jól hidratálja az ajkakat.