Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Online, douglas

IT Cosmetics Confidence In A Gel Lotion

Hozzáadva 2019.05.30.by

Lulufej

Olajmentes hidratálókrém, ami 72 órán át tartó hidratálást biztosít a bőr számára. Könnyű texturájával szinte pillanatok alatt beszívódik a bőrbe, elsimítva a finom ráncokat, ragyogó bőrképet hagyva maga után. Előkészíti az arcot a sminkelésre. Hatóanyagainak köszönhetően (ceramidok, glicerin, kaktuszvirág kivonat) a bőr fiatalabb és ragyogóbb kinézetű.

$36-tól

2022.08.02. 07:01

Ha hidratáló pakolásként árulnák, még azt mondanám, hogy oké. Felkenés után fél óráig meg sem moccant, egy cm2 terület sem volt az arcomon, ahol azt éreztem volna, hogy beszívta a bőröm. Fényes, csúszós, zselés állaga van, hiába könnyű, nem tudott vele mit kezdeni a bőröm. Végül egy törlőkendővel kellett leszednem, különben az egész úgy ahogy van, a párnám kötött volna ki. Termékmintát kaptam, nem is sikerült teljesen elhasználnom, kellemetlen élmény marad.

Utoljára szerkesztve: 2019.09.26. 11:43 - 2019.05.29. 20:54

UPDATE: Sajnos hosszútávon nem hozta a tőle várt eredményt... nagyon hamar átfényesedik vele a a zsírosodásra hajlamos bőröm. Éjszakára használgatom ezért. Talán jobb választás lehet normál, vagy szárazabb bőrre.Néhány hete használom ezt a hidratáló krémet és eddig nagyon szeretem. Könnyű és szinte azonnal beszívódik. Teszi a dolgát. Van ára, de viszonylag sok a termék, illetve külön köszönet a pumpás csomagolásért.