Szereted böngészni a kozmetikumok összetevőlistáját? Az INCI 1%-os szabályáról tudnod kell!
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
hippiesaur
A luxus habzású sampon alaposan megtisztítja a hajszálakat és fejbőrünket, eltávolítva a szennyeződéseket.
2023.06.08. 09:10
A sampontól én elsősorban az alapos de kíméletes tisztítást várom el a hajam kiszáradása nélkül, valamint, hogy két nap után ne zsírosodjon be. Mivel több leve-in terméket, sprayt valamint olajat is használok a hajamra, így fontos, hogy ezek a hajmosáskor eltávoltásra kerüljenek. Ez a sampon abszolút megfelel az igényemnek, bár összességében a JOICO samponokra igaz ez. Mivel nekem nagyon bejön ez az egész termékcsalád és a samponból is mindig az aktuális szériához passzolót használom, így biztosan újra fogom vásárolni.
Utoljára szerkesztve: 2021.04.20. 19:05 - 2021.04.20. 19:03
Érdekes, mert ugyan rugalmas és fényes lesz tőle a hajam, kicsit mintha "testetlenné" válna és másnap hajlamos szállni, de a Hydra Splash pakolással együtt nem olyan vészes. Lehet, hogy kipróbálom majd a K-Pak Color Therapy balzsammal is, hátha úgy pont jó lesz a feltöltés mértéke. Egyelőre maradok a Moisture Recoverynél.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.