Hajápolók

Kérastase Blond Absolu Cicaplasme

4.9
Hozzáadva 2020.12.10.by

laregina

"Levendula színű szérum, amelyet kifejezetten az érzékeny, szőkített, melírozott, szürke és szőke haj ápolására fejlesztettük ki. Azonnali hatással kisimítja a hajszálakat, helyreállítja azok sérült részeit, és óvja őket az UV-sugárzás és a magas hőmérséklet ellen. Helyreállítja a hajszálak sérült helyeit, egységesíti a töredezett hajvégeket, azonnal kisimítja a hajat, és 24 óráig meggátolja annak kreppesedését, akár 230 °C-ig megvédi a hajat a hőtől. Kiküszöböli az oxidáció és a napsugárzás hatásait, megerősíti, és 97%-kal erősebbé teszi a hajat, megelőzi szennyeződések lerakódását a hajon, fényesebbé és lágyabbá teszi a hajat."

2024.05.11. 22:19

Legjobb döntésem volt ez a márka, bár drága de csodát tesz a hajammal és sokáig elég.

2022.02.26. 16:07

En orulok, hogy ennek a termekcsaladnak nincs olyan eros illata, mint nemely masiknak. Levendula szine ellenere nem hamvasit, szerintem ahhoz tul keves a pigment benne.Felhosszu, normal mennyisegu hajamra kb 3 pumpanyi eleg, de neha 4-et teszek. Folyekony allaga miatt szerintem egy kicsit gyorsabban fogy, mint a krem allagu tarsai. De szaritas utan nagyon puhava varazsolja a hajam, az egyik kedvenc hovedom.

2022.02.10. 08:55

Egy pumpányi elég a középhosszú hajamra, ha többet rakok, elnehezíti. Finom az illata, hidratált, ápolt szártás után a hajam. Így abszolút megéri az árát

2022.01.06. 19:42

Szeretem tulajdonképpen, de a termékcsalád többi tagjához képest ettől vagyok a legkevésbé elájulva... Együtt használom a samponnal, pakolással és olajjal, és tényleg nagyon szép tőle a hajam. Viszont nekem sajnos nagyon kócolódik, úgyhogy most kipróbálok egy másik leave-in terméket.

2021.08.27. 20:23

Nagyon jo cucc. Csillogó, egészséges es hamvas marad a hajam. Pedig most ket arnyalattal vilagosabbra is van szokitve, az allaga megis jobb, mint mostanaban barmikor. A termekcsalad minden tagjat hasznalom. Tudom, hogy orulten draga, de sokaig eleg, es a hatasa karpotol.

2021.08.01. 16:38

Hővédő és az UV sugárzás ellen is véd, nedves hajra viszem fel, nincs ragacsoa érzet. Sokáig elég, nagyon jó termék.

Piactér

Több mutatása