Hajápolók

4.8
Hozzáadva 2024.06.19.by

e.m.e.s.e

2024-ben megújult összetétel!

Hidratáló és hajsimító pakolás a rakoncátlan vastagszálú, vagy festett hajra. Hajszerkezet javító és simító pakolás amely csipkebogyót, ligetszépe-olajat, kakaduszilvát, hínárt és vitaminokat tartalmaz. Összetevői révén nedvességet juttat a hajszálakba.

12 599 Ft-tól

2021.01.02. 19:56

Az összetevők szuperek lennének, de csak engem zavar az elején a silicone??!!

2019.08.25. 12:29

Igazi luxus termek ! Ami végre tényleg megeri az arat és nem csak pénz kidobas :) Egy héten kétszer mosok hajat hétköznap csak a sampon balzsama hétvégén viszont pakolas ami nekem furcsa volt ,hogy úgy írjak sampon után tegyem fel és ha le mostam mehet rá a balzsam eddig más pakolasok után nem tettem Balzsamot de lehet én voltam a bena hozza :) annyira puha a hajam ,hogy siklik és olyan ragyogó mint valami reklám filmben :) csoda vagy Kevin megmentetted a hajam :) mindenki kérdezi ,fodrasznal voltal? Kipróbáltam a young againt is arról is ugyanilyen jó véleményem van ez a két csomag mindig lesz itthon egyszerűen tökéletes ez a márka remelem sosem szüntetik meg mert orok szerelemre talaltam vele :) köszönöm :) !

2016.09.06. 22:07

Nos, hát ez egy csoda:) nagyon vastagszálú és dús hajam van, ráadásul az egyenes és a hullámos között...ezt a pakolást kb kéthetente használom, amikor van kedvem hosszab a hajammal foglalkozni. Hajmosás után, balzsam előtt teszem a hajamra, és hagyom hatni, ameddig bírom (minimum fél órát). Hajszárítás után a hanam selymes és puha, kb. mint amikor kicsit ráegyenesítek:) Kicsit fájt megvenni az ár miatt, de az első használat után ez a rossz érzés elillant! Biztosan újraveszem majd!

2016.03.15. 22:55

Alapvetően kicsit hullámos hajam van, sprőd szerkezettel, amire általában sok-sok ápolót kell használnom egy-egy hajmosás után, mert rettentően gyapjasodik.Csodákat tesz a hajammal ez a pakolás! Akkor veszem elő, ha kicsit elhanyagolt állapotban van a hajam (legutóbb kéthetes nyaralás után - állandó napfény, tenger, minimális sampon és nulla balzsam használata mellett lett elég megviselt szegény) vagy sokat formázom. Láthatóan szebbek lesznek a hajvégeim, és a hajam állaga is más, sokkal könnyebben kezelhető lesz. Nem egy olcsó darab, de megéri!