Nyimuska
Vízálló szempillaspirál.
2017.10.27. 09:13
Nagy várakozás előzte meg az első próbát, de sajnos nem vált be túlzottan. A vízálló váltpzatot vettem. Nagyon óvatosan kell vele dolgozni, mert baromira kenődik :(
2017.09.02. 17:31
Összetevői normálisak, színe nagyon szép, dúsít,hosszabbít,szép hatása lesz,feltéve,ha normálisan ki tudom festeni,de ez nem a spirál hibája,hanem az enyém,mert igen ügyesen össze tudom magamat kenni bármivel. :) A spirál viszont nagyon jó és ha jól emlékszem,most akciós is, minden spiráljuk 3.95.
2016.06.17. 15:09
A nem vízálló változata van meg. Az eddigi legjobb szempillaspirálom! Egyszerre dúsít, hosszít, és ível. Inkább olyanoknak ajánlanám, akik ki vannak békülve a póklábszempillákkal :D Egy tiszta kefével át szoktam fésülni a szempilláimat, hogy kicsit jobban szétválassza őket. Csak azért adok 4 csillagot, mert ezt a változatot még nem próbáltam. (MÉG! :D )