L'Oreal Paris

Ár:   1299 Ft   Kategória:   Hajápolók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: tilbog, Módosítva: 2012. augusztus 22.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Hajápolók

Könnyed állagú pro-keratinnal és ceramiddal gazdagított összetétele azonnal bejut a hajszálakba a mély regenerálásért. Haja mintha újjászületne, felszíne sima, és hihetetlenül puha.

Eredmény: 1.Erő  2.Tömöttség  3.Vitalítás  4.Selymesség  5.Fény

Tiria

lilaszilva

2020. augusztus 5.

Valamilyen oknál fogva nagyon régóta lapult a fiókban, mire újra rátaláltam. Én szuper terméknek tartom. Az illata mennyei finom, a hatása is elég megdöbbentő. Tényleg nem szükséges hosszú percekig rajta hagyni a hajon és álomszerűen selymessé teszi. Mondjuk az igaz, hogy zsírosodásra hajlamos hajon elnehezítés nélkül ugyan de képes olyan "hamis zsíros" érzetet kelteni, de végül is csak teszi a dolgát. :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. augusztus 5.

marryjane

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. január 11.

Tégelyes kistesóját is használtam már, az sűrűbb. Jó az illata, fényes-selymes tőle a haj. Csak Glamour-napokon venném meg, mert ebben az árban azért vannak tőle jobban teljesítő balzsamok. Egynek nem rossz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. január 11.

TheEvii00

2015. július 6.

Iszonyatosan jó termék, a hajam pihe-puha lett tőle. Biztos újra fogom vásárolni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 6.

borntobe

2015. február 11.

Fenyes, puha hajat csinal, ami jo, viszont fura modon elnehezites es zsirossag nelkul lapitja le a hajamat. Valahogy elveszi a tartasat. Ritkan hasznalva biztosan el fog fogyni nalam, mert nem rossz, csak az en hajammal nem mukodik egyutt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. február 11.

vikica0621

2015. január 25.

Szerintem ez egy nagyon jó kis termék. Jó az illata és nekem puhábbá és könnyen fésülhetővé teszi az amúgy gubancolódásra hajlamos hajamat. Nekem teljesen bevált. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. január 25.

Cloudberry

2014. augusztus 4.

Hát számomra az illatán kívül nem sok pozitívum van. Nekem nem segít a gubancokon, nem siklik tőle a hajam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. augusztus 4.

mira9413

2014. június 9.

A hajam szinte folyt tőle, olyan selymessé tette, ráadásul rövid idő alatt. Számomra csodaszer.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. június 9.

MissSz*

2014. március 18.

Nem tökéletes,de jó és hatékony pakolás. Az én hajam teljesen kezelhetővé és fényessé vált tőle,de egyelőre még nem lesz örök szerelem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. március 18.

black_cico

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2014. január 25.

nagyon nagy reményeim voltak, mivel nem egy olcsóság, de hatalmas pofára esés most is, mint eddig szinte minden Lorealnal.. a selymes olaj izénál meg a többi.. nem is tom mi visz rá mindig, h megvegyem, biztos a díszes csomagolás v talán, h a Jennifer Lopez póthaja ettől ilyen szép e :DD
lényegtelen is, de a tapasztalataim a következők: megint kb a fél tubust nyomhatod, h érezd, h a hajadra kented, én direkt tovább hagyom a hajamon, mert sztem a felkened-lemosod effektus az halottnak a csók, de így sem érzem, h bármit is csinálna a hajammal, nem ápolja, nem hidratáltabb, az illata ennek még egész jó, de most ez esetben ez kit érdekel?! harmatgyenge ennyi pénzért, és bár kárt (egyenlőre nem csinál), de hasznot sem, ez a tipikus SEMMI.

update:
:D nemtom mi történt, de így hosszútávon használva meglepően tapasztalom, h egyre jobb.. máskor is voltam elájulva termékektől, aztán többszöri használatra csalódás lett, ezzel viszont fordítva van és valóban 3 egymás utáni mosásra is ugyanolyan jól produkál :)
pont olyan lesz a hajam amilyet szeretnék, jó esésű, erős, egészséges kinézetű, fényes és nagyon jó tapintású, no meg egyenes :) igaz szerintem eléggé zsírosít, így harmad napra vállalhatatlan lesz, de én amúgy is szoktam ilyen időközönként mosni.

update 2: már majdnem egy éve, hogy nem vásároltam újra, de Mikulásra megajándékoztak egy ilyennel ismét, nagyon örültem neki, mert jó emlékeim voltak róla (nem is tudom megmondani, h miért nem vettem újra, talán az ára miatt), azonban ez úttal megint változott a véleményem :/ most marha hamar elfogyott és szinte semmit nem javított a hajamon, olykor szárított is, a maradékot már egy hajpakolással együtt használtam el, mert annyira nem ápolt semmit.. legszívesebben 3at adnék, csak az egykori elégedettségem miatt hagyok neki 4et.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. január 25.

update:

viktoriacsoke

2014. január 5.

Nagyon szeretem ezt a terméket, bevált

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 5.

Nagyon szeretem ezt a terméket, bevált

Hidratálók: Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Glutamic Acid
Vitaminok: Glyceryl Linoleate

Könnyed, természetes eredetű, gél állagú sűrítő, emulzióstabilizáló anyag. Nem zsírosít, bársonyos bőrérzetet ad, enyhén viszkózus. Előszeretettel alkalmazzák krémekben, testápolókban, dekorkozmetikumokban, samponokban, napvédő termékekben és golyós izzadásgátlókban.

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztító, hajkondicionló hatású, felületaktív (segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát) segédanyag. Kondícionál, megkönnyíti a haj kifésülését, erőt és fényt ad a hajnak, és nem rakódik le a hajszálakra.

Stearyl Alcohol ti I eo I eu I al 2 2

Zsíralkohol, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, stabilizáló és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A stearyl alkoholnak a kis molekulasúlyú alkoholokkal ellentétben nincs szárító hatása a bőrre, hanem kifejezetten hidratáló hatású.

Sárgás, viaszszerű anyag, mely docosyltrimethylammonium chloride vagy BTAC-228 néven is ismert. Elsősorban hajápoló termékekben találkozhatunk vele, ahol elektromos töltődést megakadályozó anyagként, hajkondícionálóként és tartósítószerként funkcionál. 0.1%-nál kisebb mennyiségben használt. Nagyobb koncentrációban erősen irritáló. Forrás: truthinaging

Szilikon alapú alapú szerves polimer. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antisztatizáló illetve hajkondicionáló tulajdonsággal bír, de a Wikipédia információi alapján a kozmetikumokban hidratáló, vízmegkötő funkcióban is előfordulhat. Leggyakrabban hajra való kozmetikumokban találkozhatunk vele, némely esetben akár 15 tömegszázalékos töménységben is.

Mesterséges viasz, amit bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként használnak a kozmetikumokban. Gyöngyház fényű, fehér zsíros anyag. Avasodásra nem hajlamos. Lágyítja, puhítja, selymesíti a bőrt, megakadályozza a folyadékvesztést. Kozmetikai krémekben, balzsamokban, rúzsokban alkalmazzák.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Színezék. Lilás piros.

Színtelen, illékony olaj, mely többek között a lime, citrom és narancs illóolajában található meg. Erős, édes illata van. Illatanyagként használt a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

Az arginin egyike a 21 fehérjealkotó aminosavnak, mely a szervezetben található fehérjék egyik alap építő köve. Az aminosavaknak a kozmetikumokban vízmegkötő, sebgyógyító és antioxidáns tulajdonsága van. Az arginin a kozmetikumokban elsősorban antioxidáns funkcióval bír valamint segít helyreállítani a látható bőrkárosodást.

Ez az anyag egy, a természetben nem túl gyakran előforduló zsíralkohol polietilén-oxid módosított észtere. A truth in aging szerint az ehhez hasonló anyagok elég biztonságosak, amíg egészséges bőrön használjuk, de jobb kerülni alkalmazásukat a sérült, vagy irratált bőrünkön. A trideceth-6 -ot emulgeátorként és felületaktív anyagként használják a kozmetikai készítményekben.

Tartósítószer.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A kandelilla viasz egy természetes viasz, melyet Mexikóban őshonos kétféle kutyatej leveléből állítanak elő. A kandelilla viasz sárgásbarna színű, kemény, átlátszó vagy áttetsző anyag. Leginkább szilárd jellegű kozmetikumokban használt (pl. rúzs) sűrítő és emollient anyagként. Ezen kívül a CosIng besorolása szerint még szövet összehúzó, felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és bőrkondícionáló anyag is.

Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

E szerint a cikk szerint a 2-Oleamido-1,3-Octadecaneidol egy keramid féle, mely egy a L'Oreál által szabadalmaztatott összetevő a festett, dauerolt vagy egyéb módon károsodott haj helyreállítására.

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

A szerin egyike a 21 fehérjealkotó aminosavnak, mely a szervezetben található fehérjék egyik alap építő köve. A szerint általában selyemproteinből állítjak elő. Az aminosavaknak a kozmetikumokban vízmegkötő, sebgyógyító és antioxidáns tulajdonsága van. A truthinageing információi szerint a szerin képes feltölteni a haj cisztein szintjét, ezáltal erőssé és simává teszi a hajszálakat.

Hajápolókban és samponokban gyakran használt összetevő, melyet elsősorban az elektromos töltődés megakadályozására használnak (antistatic). Ezenkívül emulgeáló, tisztító és tartósítószerként is használt.

Az glutaminsav egyike a 21 fehérjealkotó aminosavnak, mely a szervezetben található fehérjék egyik alap építő köve. Az emberi szervezet szabad aminosav tartalmának legnagyobb részét glutaminsav teszi ki. A glutaminsavat általában a búzában található gluténből állítjak elő. Az aminosavaknak a kozmetikumokban vízmegkötő, sebgyógyító és antioxidáns tulajdonsága van.

Kamillaolajból kivont illatanyag. Illata a jázminéra emlékeztet. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A linolénsav észtere, az F vitamin egy formája. Bőrpuhító (emollient).

Más néven gliceril monooleát. Glicerin és olajsav észtere, melyet a természetben előforduló, magas olajsav tartalmú zsírokból és olajokból nyernek. Sárgás folyadék, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló és sűrítőszerként használnak a kozmetikumokban.

A linolénsav észtere, az F vitamin egy formája. Bőrpuhító (emollient).