Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

L'Oreal Paris Fiatalság Kód Rendkívüli Szérum

4.2
Hozzáadva 2015.10.29.by

apolka

Azonnal selymes tapintású, hidratált és kisimított bőr. 1 hónap után, bőre ragyogóbb, a fáradtság jelei csökkentnek látszanak, bőre láthatóan fiatalabbnak tűnik.

2015.02.02. 16:20

Most fogyott el 3 hónap használat után, és szerettem nagyon. Nappalra használtam, és felkenés után szép sima, feszes lett tőle a bőröm, de persze önmagában nem volt elég, kellett rá még hidratáló is. Picit féltem a negyedik összetevő alkohol miatt, de az én arcomat nem szárította, pedig az orcáim érzékenyek eléggé. Igazából a hosszú távú hatásáról fogalmam sincs, pedig a benne lévő peptidek serkentik a kollagéntermelést, szóval elvileg tartósan is javítja a bőrállapotot, viszont én más anti-aging cuccot is használok rendszeresen (glikolsav, retinol), úgyhogy nem tudom szétszálazni, pontosan mitől nem szaporodnak a ráncaim. :)

2014.11.29. 13:38

Leértékelve vettem az Auchanban zsebpénzért. Felkenem, bedörzsölöm és pár perc múlva már érzem, hogy brutálisan feszesíti és hűsíti a bőröm. Én azt mondom nagyon megéri. Még akkor is, ha máshol 4 ezret is elkérnek egy ilyenért. 26 vagyok és már 2 éve szenvedek a szemem alatti karikákkal és a szarkalábbal, de ez nagyon szépen eltüntette őket.

2014.05.11. 09:46

Nagyon rég óta nézegettem már, viszont a múltkor tévedésből a koncentrátumot vettem meg, hasonló volt a doboza, így azt anyukámnak adtam, és most a Joy-napokon, akciósan meg tudtam venni.:) Eddig csak az első élményt tudnám róla leírni: Nagyon nagyon tetszik a tubusa, főleg, hogy ilyen ecsetelős, viszont elég folyékony ami benne van, vigyázni kell mert a pálcáról is lecsöppenhet, amíg az arcodhoz tartod a végét. Az egész arcomra kentem belőle, főleg a minimális szemráncaimra, tényleg alig észrevehetők még, de olyan szinten összehúzta azonnal, hogy eddig nekem SOHA más krém (még a Weledás 5000 Ft-os vadrózsás szemránckrém sem) tudott ilyet produkálni. Megy az 5* :)Később még írok, hogy mit tapasztaltam a több hetes-hónapos használatnál.

Utoljára szerkesztve: 2014.02.17. 17:28 - 2014.02.17. 17:27

ajándékba kaptam, két napi használat és a saját arckrémével való kombinálás után egyenlőre csak jót tudok róla nyilatkozni. Nekem a szérumok mindig kicsit csípték a bőrömet és rögtön nagyon apró pattanásaim lettek tőlük. na ettől eddig nem:) a kiszerelése, adagolása nekem nagyon bejön. az arcom a használata után kisimultabb, kb olyan mint 10 órányi alvás után. pár hét múlva majd updatelek.

Utoljára szerkesztve: 2013.12.10. 21:58 - 2013.12.10. 21:57

Kedvenc arcápolóm,felváltva használom a gyógyszertári cremor aquosus alapkrémmel,amit szintén nagyon szeretek.Azóta nincs bőrproblémám.Egy gondom van vele,amit kérdeznék a többi lelkes használótól hogy amikor fogyóban van,akkor hogyan varázsolják ki az utolsó cseppeket ebből a pipettás üvegből??

2013.12.06. 16:26

Lassan egy hónapja használom, de már nem tudok meglenni nélküle. Az első napokban látványos eredményeket ért el a bőrömön, A szemem körüli apróbb ráncok azonnal kisimultak, a karikáim eltűntek és a szemem alatti bőr is feszesebb lett. Az egész arcom olyan, mintha egy szépészeti műtéten estem volna át, szerintem az én korosztályomnak (40 fölötti) lett kitalálva. Sok próbálkozás után ennél a márkánál maradok.