Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
vkata96
Folyékony sminkbázis praktikus pipettás applikátorral. Ragyogóvá teszi, hidratálja és bársonyossá varázsolja a bőrt. Kivivel, acai és goji bogyók kivonatával és hialuronsavval gazdagított formula, az akár egész napos hidratálásért.
Utoljára szerkesztve: 2021.08.23. 15:45 - 2020.12.30. 09:04
2020.dec.30. A csillogó kék színe hívta fel rá a figyelmemet, ha nem lenne ilyen élénk királykék, biztosan elmentem volna mellette. Így viszont muszáj volt kipróbálni, mit tud kékessége. A pipettás megoldásnak köszönhetően könnyen adagolható. A tenyerembe szoktam cseppenteni belőle, onnan viszem fel az arcra. Nagyjából két hete használom és még mindig nem tudom eldönteni, hogy a tenyeremet megfesti-e vagy csak az erek tűnnek át, egyre inkább arra hajlok, hogy mégis hagy egy kis kékes nyomot, ami aztán eltűnik. Az arcon biztosan nem okoz semmilyen színváltozást. A formula viszkózus, úgy viselkedik, mint az olaj, noha nem érzem olajosnak. Illatos, talán virágillatot akartak volna varázsolni, csak éppen műanyagosra sikerült, az arcon az illatot már nem érzem. Szép, egyenletes alapot ad, jól előkészíti a bőrt a sminkeléshez, eddig egyik alapozómmal sem veszett össze. Nagyon szeretem benne, hogy a bőröm jobban megtartja a hidratáltságát, tónusát mellette, este sem húzódik. Kérdés, hogy milyen lenne nyáron a melegben, így a téli időszakban egyértelműen hasznos lépésnek bizonyul a reggeli rutinban. Teljes áron azért ez bizony húzós ár, drogériás termékhez képest túlárazottnak tartom. Ilyen-olyan kedvezménnyel érdemes lehet kipróbálni. 2021.augusztus 23.El is fogyott. A nyári nagyobb melegekben sem volt vele semmi baj, igaz az is, hogy óvatosabban használtam, éppen csak egy cseppet. Ezt is csak azokon a napokon, amikor rendes alapozót tettem fel, nem pedig valami BB krémet vagy kompakt bronzert, ezek alá feleslegesnek gondoltam. A vége felé már nehezebb volt a kékséget kinyerni az üvegből, a pipetta ugyanis nem ér le az üveg aljáig. Valahol azt olvastam egyszer, hogy ezt a gyártók belekalkulálják, az üvegbe többet töltenek, ez mondjuk nem nyugtat meg, amikor látom, hogy még mennyi van benne:)Szóval oldalra kell dönteni és a pipetta hegye ekkor úgy irányítható, hogy szinte mindent ki lehet venni az üvegből.