Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Parfümériák, online

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

Hozzáadva 2023.06.02.by

juditkaa70

Ebben az újra megalkotott formában a Skin Caviar Luxe Sleep Mask lágyan siklik és azonnal beleolvad a bőrbe, ahol éjszaka fejti ki csodás hatását. Ez a La Prairie exkluzív sejtkomplexével ellátott, gazdag textúrájú kezelés alvás közben dolgozik, abban az időszakban, amikor a sejtmegújulási folyamatok a legintenzívebbek, hogy reggel simább, ragyogóbb és feszesebb bőrrel ébredhessünk.

180 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.01.06. 15:41 - 2022.01.06. 15:37

Elhasználtam a Sisley Velvet Sleeping Mask-ból egy nagy tubussal, jó is volt, de annyira azért nem, hogy újravegyem. Helyette ezt a La Prairie éjszakai maszkot választottam. Heti 1-2-szer használom, az ajánlás szerint háromnál többször nem is szabad. A tonik/lotion és szérum után következik a sorban, az éjszakai krémet váltja ki. La Prairie szérumom nincs, ezért ez nálam így néz ki: La Prairie Skin Caviar Essence In Lotion, Dior One Essential Serum, és ez a maszk. Kipróbáltam a Sisley Hydra Global szérummal is, de az állaga miatt a Dior itt jobb. A La Prairie kaviáros sorozatából jól ismert kék színű tégely egy kerek fémtalapzaton trónol. :-) A mellékelt ecsetnek külön kis helye van mellette, ahol állítva lehet tárolni. Hasonló az elv, mint a Skin Caviar alapozónál, a különbség az, hogy az alapozót le lehet venni a fém talpról, ez a tégely meg - kifürkészhetetlen okokból - rögzítve van hozzá. A mellékelt ecset nagyon jó minőségű. A nyele rövid, mégis kényelmesen használható. A feje puha, de kellőképpen tömör, és van egy tartása, szinte beledolgozza a krémet a bőrömbe. Én mindig félreteszem az ilyen mellékelt ecseteket, a sminktermékeknél meg aztán pláne, de itt eszembe se jutott, hogy mást használjak hozzá. Tökéletes. Természetesen mindig csak tiszta spatulával veszek ki a tégelyből egy adagot, az ecset csak eldolgozásra való. A maszk maga halványrózsaszín, nagyon finom, könnyű, krém állagú, nem tipikus vastag, éjszakai maszk. Egy pillanat alatt beszívódik, a párna nincs veszélyben. Hidratáló, frissítő, simító hatása azonnal van, de másnap reggel...varázslat! Feltölti, feszesíti, szinte megújítja a bőröm, és egész nap tart a hatása. Tényleg ragyogó lesz a bőröm, olyankor a smink is szebben mutat. A Skin Caviar sorozatra jellemző illata van, összetéveszthetetlen, és eléggé intenzív. Aki nem kedveli az illatosított kencéket, jobb, ha messze elkerüli az összes La Prairie terméket. Eleinte én is sokalltam, de már megszoktam. Érzékeny a bőröm, de irritációt soha nem okozott. Ettől függetlenül mindig tartok szünetet, és más márkákat is használok. A Sisley sáfrányos éjszakai maszkjához képest ez teljesen más kategória. Hatásában messze felülmúlja, az állaga is jobban tetszik, használni pedig élvezet. Szinte kényeztetés. Mindig meg is adom a módját, szánok rá (magamra) időt. Ha sietek, inkább csak a megszokott éjszakai krémemet használom. Luxus, ami nélkül simán lehet élni. De ha valaki tud és szeretne ennyit áldozni rá (magára), jó szívvel tudom ajánlani.

2019.01.17. 14:13

Feltölti, liftingeli a bőrt éjszaka, nem kell letörölni. Eltünteti, megemeli kisimítja a mélyebb száj körüli ráncokat.

Piactér

Több mutatása