Laneige

Ár:   $20   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   20 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: XiaMengTing, Módosítva: 2020. február 3.

Ár:   $20
Kiszerelés:   20 g
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Ajakápolók

Éjszakai hidratáló maszk ajkakra

• segít feloldani az elhalt hámsejteket
  • fiatalabb és teltebb hatású ajkakat eredményez
  • feszesít, hidratál
  • finom ízzel kényeztet

5 ízben kapható: Berry, Grapefruit, Vanilla, Apple Lime, Mint Choco

A világ legjobb ajakápolója?

Diisostearyl Malate ti I eo Hydrogenated Polyisobutene eo 1 2Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin) eoPolybutene Microcrystalline Wax/ Cera Microcristallina Butyrospermum Parkii (Shea Butter) eo Synthetic Wax eo Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax 1 0Sucrose Tetrastearate Triacetate Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer Astrocaryum Murumuru Seed Butter Dimethicone eo I szil 1 0Polyglyceryl-2 Diisostearate eu Dehydroacetic Acid ta Methicone eo I szil Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Cera Carnauba eo 1 0Polyglyceryl-2 Triisostearate eo I eu Polyhydroxystearic Acid eu Water / Aqua Potassium Alginate Glycerin h 0 0Propanediol h Alcohol al Chenopodium Quinoa Seed Extract Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract Lycium Chinense Fruit Extract a Sapindus Mukorossi Fruit Extract ti Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract Rubus Chamaemorus Seed Extract Magnesium Sulfate Calcium Chloride Sodium Hyaluronate h 0 0Beta-Glucan a I gy Manganese Sulfate Zinc Sulfate Ascorbyl Glucoside a I v Parfum/Fragrance i Red 6 / CI 15850 sz Red 6 / CI 15850 sz CI 45410 szRed 22 Lake / CI 45380 sz Red 22 Lake / CI 45380 sz CI 45410 szRed 33 Lake / CI 17200 sz CI 12085 sz Yellow 5 Lake / CI 19140 sz Yellow 6 Lake / CI 15985 sz Yellow 10 Lake / CI 47005 sz CI 42090 sz Titanium Dioxide f 0 0CI 77499 sz CI 77491 sz Mica

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1900Ft , Eladó: Laylie
Állapot: Új - 8g, Helyszín: Budapest, fizetés: Személyesen vagy Foxpost / Packeta / Posta

bibi24

Mmmellii

Bőrtípus:  -
2023. szeptember 22.

Nagyon szeretem, este felkenem, reggelre pedig szép hidratált a szám :) Nekem vmi gumimaci illatú van, engem inkább a kékszőlő ízre emlékeztet. Szuper termék, kapható nappalra szájfény is a márkától, természetesen azt is megvettem és ugyanugy imádom :)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. szeptember 22.

keserutimi

2023. szeptember 8.

Nem hittem benne, de tényleg jó cucc 😄 Este szoktam főleg felkenni, és így másnap reggel kellemesen puhák az ajkaim. Mióta ezt használom, nem rágom a szám 😅 Amúgy nagyon szép fénye is van, simán elmenne szájfénynek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. szeptember 8.

clara12

2023. július 29.

Szuper ajakápoló, kellemes érzés az ajkakon, nem ragad, jó az illata és szép fénye van. Pár ml-es kiszerelés van meg nekem is, 1 hónapja használom és még sok van belőle. Szerint más illatot/ízesítést is ki fogok próbálni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. július 29.

quesadilla

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2023. június 2.

A 3 ml-s van meg nekem, eleg gazdasagos :D Tobb honapig eleg volt nekem, igaz nem mindennap hasznaltam.

Imadom a csomagolasat, szinet, de legfokepp az allaga ragad meg. Imadom. Jo erzes a szamon:)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. június 2.

Dorcikahh

2023. május 26.

A grapefruitos van meg. Nagyon tetszik a csomagolás. Tökéletesen hidratál, finom az illata, tetszik az állaga, és nekem viszonylag hamar beszívódik. Szépen hidratál. De jobban mint egy sima The Body Shop ajakápoló? Nem. Annyira hidratál, mint más jó ajakápoló. Ettől függetlenül újraveszem, mert engem az illat és a csomagolás megvett kilóra :D

Update:
Elfogyott, és rájöttem, hogy csak hozzá voltam szokva a jóhoz, és más nem hidratál így. Most kenhetem akármivel, nem lesz olyan, mint amikor ezt használtam. Engem is meggyőzött.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. május 26.

Update:

czkata

2023. április 2.

Estére szuper, reggelig érződik a hatása, folyamatos használat mellett tényleg ápolja a bőrt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. április 2.

KataViki

Bőrtípus: Zsíros
2023. március 22.

Mindig másfélét használok. Eddig csak ritkán volt szükségem extra hidratálásra. Ebből csak mintáim vannak, de annyira pici is elég belőle, hogy kimondottan gazdaságos. Kellemes, pont elég, esténként használom a belenyúlkálós volta miatt. Csupa pozitív!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. március 22.

Soly77

2023. március 3.

Update: Az ajakápolók szent grálja... minden túlzás nélkül. Egy hete vettem de nem is tudom mikor volt utoljára ilyen problémamentes a szám, mindig letépkedtem a bőrt vérzett húzódott stb... pedig folyton hidratáltam és még ajakradíroztam is... de ezt az eredményt semmi nem hozta!

Mangósat vettem. Nem mondom hogy a világ összes ajakápolóját kipróbáltam de tény hogy regeteget, ideig óráig mind jó volt de soha nem 100% ig voltam megelégedve. Ez a kis termék pontosan azt csinálja amit leír, hámlaszt ápol feltölt. Nem hittem hogy van ilyen, nagyon jó érzés hogy nem rongyos a szám pedig mindig ápolgattam de most napközben sem kell agyon kengegtem amivel gyakorlatilag ezek szerint semmit sem értem el. Remélem sosem vonják ki a forgalomból... ha valami csodaszer na akkor ez az!!!!!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. március 3.

Jank

2023. február 21.

update 2 (2023 febr): fel kell ezt pontoznom, mert nem tudom mi történt (lehet csak lejárt már a szavatossága :D :D), de már nem szárítja sivataggá a számat. Este használom csak, mondjuk semmi extrát nem érzek amúgy, teljesen átlagos ajakápoló, de legalább reggelre szinte teljesen beszívódik. Napközben viszont továbbra is marad a Camex.

update (2021 szept): nem, sajnos nem lesz update, mert 1 hét és pár nap után nem bírtam tovább és rohantam Carmexért a drogériába, hogy rendbe tegye a szanaszét száradt számat és láss csodát, az pár óra!!! alatt helyretette. A számra soha többet nem kenek ebből! Majd elhasználom a sarkamra vagy a könyökömre, még nem tudom, de óriási csalódás. :((

2021 szept: Nagyon sokáig szemeztem ezzel a maszkkal, mire végül rászántam magam, hogy megvegyem. Egyelőre úgy tűnik nagy hiba volt. Egy hete használom esténként, hát nekem még a legnagyobb téli hidegben sem volt így kiszáradva a szám....Húzodik, ég, piros. :(
Eleinte azt hittem az én csinálok valamit rosszul, mert nem tudtam annyi mennyiséget rákenni a számra, amit reggelre ne ivott volna be az utolsó cseppig (vagy mind a párnámon végezte, ezt nem tudom). Aztán vastagabban kentem, de akkor is csak alig volt valami, amit reggel le tudtam volna törölni, ezzel együtt az elhalt hámsejteket is.
Később jövök még egy update-el, de egyelőre óriási csalódás (és kellemetlen érzés).

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. február 21.

juditjanka

2023. február 11.

Nagyon féltem, hogy semmi extra nem lesz, mit tudhat, amit egy jó kis Carmex ne tudna. Aztán megjött, felkentem, örültem, de napközben kicsit ragacsos volt, kicsit vastag, meg úgy picit azt éreztem, semmi extra, olyan mint egy vastagabb állagú carmex mínusz a mentolosság. Aztán felkentem estére! És akkor rájöttem, hogy rá is van írva basszus, hogy LIP MASK :D szóval az én megfejtésem, hogy ez egy esti cucc, hosszú hatóidővel. Így tényleg lehámlasztott mindent, nem szívódott fel reggelre teljesen, és amikor letöröltem, csodás volt a bőr alatta, ami amúgy egész nap tényleg hidratált is maradt, pedig eléggé romokban volt. Nappal nem tudtam kivárni, míg eléri ezt a hatást, mert nyilván leettem, leittam, és szerintem nem tudta megfelelően kifejteni a jó tulajdonságait. Drága, de tényleg tudja, amit ígér, csak meg kell várni :D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 11.

Antioxidánsok: Lycium Chinense Fruit Extract, Beta-Glucan, Ascorbyl Glucoside
Gyulladáscsökkentők: Beta-Glucan
Hidratálók: Glycerin, Propanediol, Sodium Hyaluronate
Vitaminok: Ascorbyl Glucoside

Alkoholok: Alcohol
Emolliensek: Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Synthetic Wax, Dimethicone, Methicone, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Cera Carnauba, Polyglyceryl-2 Triisostearate
Emulgeálószerek: Polyglyceryl-2 Diisostearate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Polyhydroxystearic Acid
Fényvédők: Titanium Dioxide
Szilikonok: Dimethicone, Methicone
Tisztítószerek: Diisostearyl Malate, Sapindus Mukorossi Fruit Extract
Illatanyagok: Parfum/Fragrance
Színezékek: Red 6 / CI 15850, Red 6 / CI 15850, CI 45410, Red 22 Lake / CI 45380, Red 22 Lake / CI 45380, CI 45410, Red 33 Lake / CI 17200, CI 12085, Yellow 5 Lake / CI 19140, Yellow 6 Lake / CI 15985, Yellow 10 Lake / CI 47005, CI 42090, CI 77499, CI 77491
Tartósítószerek: Dehydroacetic Acid

Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.

A CosIng hivatalos besorolása szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. Ragadós jellege miatt elsősorban rúzsokban és ajakápolókban találkozhatunk vele.

Petrolatum alapú (vazelin) viasz. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő segédanyag, mely sima textúrát és félszilárd állagot biztosít a termékeknek. Gyakran használják a Paraffin alternatívájaként, mivel finomabb mikrokristályokból épül fel, ezáltal sokkal sűrűbb, viszkózusabb és ruganyosabb az állaga.

Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.

Mesterséges viasz, mely különböző szénhidrogének komplex keveréke. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, megkötő (a krém jobban a bőrhöz „tapadjon”)  és bőrpuhító (emollient) funkciói vannak a krémekben.

A kandelilla viasz egy természetes viasz, melyet Mexikóban őshonos kétféle kutyatej leveléből állítanak elő. A kandelilla viasz sárgásbarna színű, kemény, átlátszó vagy áttetsző anyag. Leginkább szilárd jellegű kozmetikumokban használt (pl. rúzs) sűrítő és emollient anyagként. Ezen kívül a CosIng besorolása szerint még szövet összehúzó, felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és bőrkondícionáló anyag is.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Gomba és baktérium ellenes hatású tartósítószer, melyet 0.6%-os vagy az alatti koncentrációban használnak.

A Methicone egy szilikon alapú polimer, mely a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antisztatizáló, emolliens és bőrkondícionáló hatású összetevő. A truthinaging szerint az összetevő segít megakadályozni, hogy az izzadság és az olaj átjöjjön alatta, ezáltal segít meghosszabbítani a sminkek tartósságát.

Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.

Glycerin h 0 0

Egy viszonylag új, szerkezetileg a propylene glycolhoz hasonló glikol féle, melyet oldószerként, emulgeáló és hidratáló tulajdonságai miatt használnak. Különlegessége, hogy más glikoloktól eltérően nem petrolkémiai származék, hanem növényi alapanyagból előállított, Ecocert által is jóváhagyott természetes összetevő. További részletek itt

A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

A kínai ördögcérna gyümölcsének a kivonata. A kínai ördögcérnát a hagyományos kínai orvoslásban használják. Aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, és a béta-karotin egyik leggazdagabb forrása a növényvilágban. A kivonatnak antioxidáns hatása van a bőrre.

A mosódiófa diótermésének, a mosódiónak a kivonataKörnyezetbarát, 100%-ban lebomló anyag. Allergiások és a különféle bőrbetegségekben (ekcéma, neurodermitis) szenvedők is használhatják, mert nem okoz bőrirritációt. 10-11,5%-ban tartalmaz természetes felületaktív hatású, dús habot képező szaponintRemek összetevő a zsíros bőr és haj megtisztítására.

A tözegáfonya gyümölcsének kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint asztringens vagyis összehúzó hatással van a bőrre. Paula Begon szerint kiváló természetes antioxidáns összetevő és gyulladáscsökkentő.

A málna gyümölcsének a kivonata. A CosIng szerint fokozza a bőr ellenállóképességét. Ezzel összecseng Paula Begoun véleménye is, miszerint antioxidáns és antibakteriális tulajdonsága van, tehát pattanásos bőrre igen jó hatással lehet. Ugyanakkor arra érzékenyekben irritációt okozhatnak a benne található csersavak.

Térfogat növelő, sűrűség szabályozó segédanyag. Hajápolókban használva általában hajgöndörítő segédanyagként használatos.

hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.

Az élesztőből is kivonható cukor féle, aminek némi antioxidáns tulajdonsága és erős gyulladáscsökkentő hatása is van. (forrás)

Cink-szulfát. A CosIng hivatalos besorolása szerint szövetösszehúzó és fertőtlenítő hatású összetevő. Paula Begoun szerint kevés kutatás van arról, hogy lenne bármi haszna az összetevőnek a bőr számára, és nagy mennyiségben potenciális bőrirritáló, így Paula a kerülendő összetevők közé sorolja. Kis mennyiségben a magas C-vitamin tartalmú termékek stabilizásására használják, ebben az esetben (és mennyiségben) viszont nem valószínű, hogy irritál.

A C-vitamin (Ascorbic Acid) egy formája glükózzal kombinálva. Az összetevő gyártója, a Hayashibara cég kutatásai szerint miután az ascorbyl glucoside beszívódik a bőrbe, az összetevő C-vitaminná és glükózzá bomlik le, így hatása a tiszta C-vitaminnal szinte egyező - ezek miatt ez az egyik legígéretesebb C-vitamin származék. A beautybrains vegyészei szerint az összetevő kimondottan stabil (hő, pH és a levegő változásakor is), valamint in vitro adatok szerint növeli a bőr kollagénszintézisét, csökkenti a sötétfoltok megjelenését és véd az UV károsodástól.

Színezék. Piros.

Színezék. Piros.

Színezék. Lilás piros.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Színezék. Barnás sárga.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.

Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő.  A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano).  (forrás)

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.