Sminkek arcra

Laura Mercier Secret Camouflage

3.8
Hozzáadva 2012.03.13.by

knifeofdreams

A Laura Mercier Secret Camouflage korrektor teljesen eltünteti a sötét karikákat, az apró bőrhibákat és pigmentációt. A Secret Camouflage két árnyalatot tartalmaz, az egyik a bőrszín mélységének, a másik pedig az alaptónusnak felel meg. Ezáltal lehetővé teszi, hogy mindenki a saját bőréhez igazíthassa a korrektor árnyalatát.

$35-tól

2017.04.19. 07:54

Sajnos a színe miatt nem volt a kedvencem, túl sárgás vagy túl rózsás akárhogy kevergettem. Az állaga is túl "kemény"-nek bizonyult. Természetesen megvan a Laura Mercier minőség de valahogy mégsem tudtam örökre megszeretni.

2014.07.11. 16:27

Lisa Eldridge kedvenc korrektora :) úgyhogy ki kellett próbálnom. Nekem sajnos nagyon száraz a textúrája, ami nemcsak a felvitelt nehezíti meg, de a korrektúrára szoruló (pl. kipirosodott, pattanásos, esetleg sérült) bőrön sem tudom szépen eldolgozni, vagy ha igen, egy idő után kiül a felszínre.Annak javasolnám, akinek nincs problémája bőrszárazsággal, és erős, megbízható fedést szeretne.Nagy előnye a dupla rekesz - így könnyen igazítható a szín évszakváltáskor.A 4 csillag jár, mert a termék jó - nekem sajnos nem működik.

2013.12.02. 14:18

Én az epernetről vettem az enyémet. Első döbbenetem a textúrája volt. Oké, tudtam, hogy a többihez képest keményebb lesz... Na, de ennyire? Ujjbeggyel felvenni lehetetlen. Viszont ecsettel szépen felvihető és valóban szinte eggyé válik a bőrrel. Én a karikáimra és azokon belül is a belső szemzugba használom. Mindkét árnyalatból ecsetelek, így tökéletes az eredmény. A csomagolásán azt írták, hogy kézfejen keverjük ki a megfelelő árnyalatot... Na ez elég vicces, mert ahhoz száraz az anyag, hogy csak úgy kevergessük... Én a dobozban maszatolok... Ott egész jól megy... Bőrhibákat nem tudom, mennyire tud takarni, nekem azok szerencsére nincsenek... :)

Utoljára szerkesztve: 2012.07.04. 13:43 - 2012.02.28. 17:41

Igaz, hogy még csak fél napja birtoklom, de már most biztosan állíthatom, hogy ez életem eddigi legjobb korrektora. A textúrája egyetlen másik korrektoréhoz sem hasonlítható, kemény, viaszos, szinte rátapad az ember bőrére és azonnal belesimul. Fantasztikus fedőképessége van, könnyedén elfedi az arcomon a korábbi pattanások után maradt foltokat, és a jelenlegi pattanásokat is. Az ember szemével is csodákat tesz, nekem egyelőre nem a ráncok jelentik a legnagyobb problémát, hanem a szemem alatt és a belső szemzug mellett található kékes-lila bőr, amit pillanatok alatt el tudtam tűntetni ezzel. Tényleg csak a legjobbakat tudom róla mondani, és bár nem olyan egyszerű a beszerzése, mint egy Magyarországon kapható márkának, 100%-ig megéri rá beruházást. EDIT: a korrektor intenzív nyári tesztelés alatt áll, kíváncsi voltam, hogy teljesít a 40 fokhoz közeli kánikulában, és azt kell mondanom, hogy az eredmény még engem is meglepett. 8 óra után kezdett annyira megkopni, hogy már talán érdemes lett volna kicsit feljavítani, de még mindig nagyon jól tartotta magát (és nem egy besötétített szobában üldögéltem közben). Néha a nap végén, amikor lemosom a sminkem, konkrétan meglepődöm, hogy miket képes volt elfedni. Nem győzöm hangsúlyozni, mekkora főnyeremény ez a korrektor!