Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
kecskesszuszu17
Ez a tökéletes bőrápoló és smink keveréke; a makadamia és kukui mag olajokból álló hidratáló komplex segítségével 24 órás hidratáltságot eredményez, miközben csökkenti a láthatóan száraz részek megjelenését. A tamarind magkivonatot tartalmazó könnyű formula segít a bőrnek a nedvesség megtartásában, megakadályozva a víz elpárolgását, és hosszú távú hidratációt eredményez. A széles spektrumú SPF 30 UVB/UVA fényvédő, valamint az antioxidánsok: C és E vitamin erőteljes keveréke segít megvédeni a bőrt a környezet káros hatásaitól.
20 árnyalatban kapható
2022.08.19. 12:39
Az 1C0 Cameo árnyalat van meg belőle, egyelőre elégedett vagyok, a szín passzol, a formula kellemes, lágy a fedése. Enyhén átfénylik a T vonalban a kevert bőrömön, de összességében szépen egységesíti a bőrszínemet.
2022.05.30. 14:27
2C1 Blush árnylatban. A szín tökéletesen illeszkedik a mostani bőrszínárnyalatomhoz, pedig sokáig hezitáltam, hogy melyik légyen, nagyon szeretem. Többféle kiszerelést említenek az előttem szólók, az enyém egy újabb fajta, nevezetesen 25 ml tartalmú kisebb tubus. Papírdobozban érkezik, az összetevők több elemben különböznek a fent felsorolt összetevőktől. A tubus kifejezetten utazásbarát, nem kell vele hímes tojásként bánni, ugyanakkor a kupakon stabilan áll, ha úgy adódik. Különösebb illatot nem érzek sem a tubusból, sem a bőrre való felvitel után. Kis alufólia védi és biztosítja a tubus nyílását az első használat előtt. Kézzel is könnyen felvihető, de utolsó lépésként azért végig szoktam suhintani rajta egy ecsettel. A fedés könnyű-közepes, a végeredmény selymesen fénylő, belülről sugárzó szép, egységes bőrfelszín. Egyik mellette használt termékkel sem veszett még össze, a smink kifogástalanul megmarad rajta. A tartósság tehát rendben, estére is kényelmes, nem húzódott a bőröm, jól tartja a nedvességet. A benne lévő fényvédelemnek külön örülök. Nem találtam benne hibát. Azt még kíváncsian várom, hogy nagy kánikulában hogyan viselkedik majd.
2020.07.13. 14:44
Valóban fényességet ad, és valóban hidratált érzetet ad... De baromi nagy szerencse, hogy csak mini kiszerelésben szereztem be másodkézből, mert katasztrofálisan szörnyű. Elvileg száraz bőrre van, de nekem éppen a száraz részekben ült meg, sőt minden szőrszálra feltapad, így nem is a bőrön ül a termék, ami borzasztóan néz ki. Amellett nem lehet lepúderezni, mert összeáll, és javítani sehogy sem lehet. Az pedig már egészen huszadrangú negatívum, hogy rétegezni, illetve eszközökkel (ecset, blender) teríteni nem lehet, csak ujjakkal. Óriási csalódás volt.