steinelektra
Hajnövekedést elősegítő, hajszerkezet javító ápolómaszk minden hajtípusra. Növényi protein alapú összetevőivel az ápolómaszk alaposan megtisztítja a fejbőrt, belülről hidratálja és táplálja a hajszálakat. A maszk csökkenti a fejbőr irritációját, a sejtek öregedését és a hajhullást. Elősegíti az egészséges és erős hajszálak növekedését. A növényi kivonatokban (alma, cukornád, citrom, kamilla, tengeri algák) gazdag, tápláló pakolás, javítja a haj tömegét és tapintását.
2024.02.15. 12:41
Még tavaly rendeltem a Notino oldaláról, de az őszi hajhullásom megállt, így elraktam a fiók mélyére. Aztán ősszel ismét előkerült. Kicsit féltem a fejbőrre kenni, mert hátha zsírosít. Aztán úgy gondoltam, egy próbát megér, legfeljebb másnap megint hajat mosok. Hát csajok, azt kell mondjam: ki kell próbálnotok. :) Egyáltalán nem zsírosítja a hajat, betartja, amit ígér, és olyan érzésem volt hajmosás után, mint aki fodrásznál járt. Idővel tapasztaltam is, hogy több babahajam lett.
2022.12.23. 12:07
Imadom ezt a hajkencet! Fenseges illata van, elmeny hasznalni. En is feltem fejborre kenni, vizesen nekem nem is egyszeru, mert nagyon hosszu hajam van es letapad a fejboromre az egesz, ahogy huzza le a sulya. Hat ezt a maszkot gyerekjatek felkenni, selyemkent terul szet az ujjaim kozott a fejboromon es a hajtoveken. Nagyon szepen eloszlik, nem kell belole sok. Nem zsirosodik jobban a hajam, mint eddig, viszont szepen jonnek a kis babahajak. Kondicionalonak sem utolso, nagyon fenyes, puha tole a hajam.Samponjat egyelore nem vettem még meg,de a balzsamjat igen, azt javasolja hasznalni a maszk utan. Nem rossz, de nyomaba sincs ennek a maszknak, legkozelebb csak onmagaban fogom beszerezni.
2021.12.14. 14:07
A sampon után beszereztem őt is. És milyen jól tettem! Féltem tőle, hogy majd zsírosítja a hajtöveket, de szerencsére nem tapasztaltam ilyesmit. Mondjuk a fejbőrre feltenni izgalmas játék, de legalább nem unalmas a hajmosás. Az illata kellemes, a hatása pedig zseniális. Itt mondjuk nem a hajnövekedésre vagy hullásra gondolok, ahhoz nem használom elég ideje, de olyan fényes és puha tőle a hajam, amit korábban soha nem tapasztaltam. Az viszont biztos, hogy az utóbbi időben megint rengeteg babahajam van, de ez lehet más terméktől is. Ha elfogy, veszek még belőle, mert nagyon-nagyon tetszik, amit mosás és szárítás után látok a tükörben.
2021.02.03. 18:28
Mullerben vettem, nagyon jo valasztas volt. A hajnovekedesben nem tudom,hogy mennyire segit,de a hasznalata utan konnyen kifesulheto es nagyon puha lesz a hajam. Biztos ujraveszem,ha elfogy.
2020.10.06. 18:50
Sajnos nekem semennyire sem használt.Egy teljesen alap maszkként viselkedett, pedig sokszor 20 percen keresztül rajtahagytam a hajamon.A hajam semmivel sem nőtt többet, mint általában.Pénzkidobás.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.09. 20:02 - 2020.06.26. 09:47
Elég alapos véleményem van róla, mivel egyszer leárazáson hatot rendeltem, de a webshop véletlen tizenkettőt küldött ki, úgyhogy legalább egy évre elég van belőle. Nem festem a hajam, nem vasalom, nem göndörítem, hetente kétszer mosok hajat, hővédőt használok rá hajszárítás előtt, sokszor van befonva protective hairstyleként, főleg éjszakára, nem járok fodrászhoz, hanem a férjem vágja egyenesre az alját villanyborotvával, illetve hair trimmerrel szoktam rajrta átmenni, hogy ne legyenek eltöredezett végek így tartom meg a hosszát. Koffein sampont használok, abba keverem az andrea cseppeket (ami valóban hatásos), fejbőrömre kenem ezt a pakolást és fent hagyom kb 5 percig, amíg a hajvégeken hair food pakolás van, illetve kizárólag wet brusht használok fésülködésre. Tehát minden szempontból igyekszem megelőzni a hajhullást és a töredezést, és fizikai képtelenség a hajat gyorsabban növeszteni. Ezek a készítmények legfeljebb is csak abban segítenek, hogy ami nő, az ne törjön vissza Mielőtt ezeket használtam, soha nem nőtt a hajam lapockánál hosszabbra mert mindig széttöredezett és le kellet vágni.. Ezt a pakolást legalább fél éve használom minden hajmosásnál, míg a többi készítményt és módszert valamivel régebb óta. Mondható,hogy sokat nőtt a hajam, kb hátközépnél kicsit hosszabb, azonban azt nem mondhatom, hogy gyorsabban nőtt volna (nyílván). Kevésbé van eltöredezve, egészségesebb., kevesebb hajam hullik mosásnál. Őszíntén megmondva nem tudom,hogy ez a pakolás olyan hűde sokat tett volna a hajamért. nem is árt, elhasználom az összeset, de szerintem a többi dolog amit alkalmazok többet segített a hajamon, mint ez a termék. Heti kétszer használva kb 1-1.5 hónapig elég egy tégely, az illata NAGYON erős, kellemes ugyan de fölösleges. Hogy drága-e vagy sem, az mindenki büdzséjétől függ, nekem kb 3500 forint egy hónapra nem túl drága, de ha elfogyott az összes ami most van, nem hiszem hogy újravásárolom. Összességében: ár-mennyiség arányban szerintem megfelelő, azonban ár-hatásosság szempontjából kicsit túlárazott. Ha nem bírod az erős illatokat, akkor ez nem lesz jó, és ha mindenáron hajat akarsz növeszteni. akkor ne hagyatkozz erre a termékre teljesen. Azt mondanám, max 10%-ban segített a hajam növekedésén. Termékek amiket használok a hajamon: balea koffein sampon (ugyanaz mint az alpecin csak olcsóbb), amibe keverem az andrea cseppeket, garnier hair food (mindegyik variáció ugyanazt tudja szerintem), lee stafford pakolás, syoss hővédő spray, ionos hajszárító, wet brush ritka fogú fésű, balea hajolaj. Ezen felül fontos az egészséges étkezés, életmód, alvás, hidratáltság, nem stresszelem magam, naponta két órát mozgok. Ezek összességében legalább olyan fontosak ha nem jobban, mint a készítmények.